Dubbel ortopedisk dyna, blå sits och rygg, på en kontorsstol.
Dubbel ortopedisk kudde för rygg, säte och ryggstöd
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Dubbel ortopedisk kudde för rygg, säte och ryggstöd

713,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna ortopediska kudde består av två delar, en för sätet och en för ryggen. Den är idealisk för sätet och håller hela kroppen i en bekväm hållning för att undvika smärta. Att sitta är inte alltid idealiskt för din rygg och i förlängningen hela din kropp, men du har inte alltid något val. Genom att använda denna dubbla ortopediska rygg-, sätes- och ryggstödskudde får du bra stöd, bekvämt, under lång tid framöver.

Attribut:

 • Material: Polyester / Bomull / Memory foam

Denna ortopediska kudde består av två delar, en för sätet och en för ryggen. Den är idealisk för sätet och håller hela kroppen i en bekväm hållning för att undvika smärta. Att sitta är inte alltid idealiskt för din rygg och i förlängningen hela din kropp, men du har inte alltid något val. Genom att använda denna dubbla ortopediska rygg-, sätes- och ryggstödskudde får du bra stöd, bekvämt, under lång tid framöver.

Memory foam för en långvarig dämpning
Memory foam för en långvarig dämpning

Våra dynor är tillverkade av memory foam, ett material som är utformat för att absorbera stötar mot ryggraden, bäckenet och benen när du sitter, liksom kroppsvikten. Det är ett material som håller över tid eftersom det återgår till sin ursprungliga form även efter flera års långvarig användning.

En 2-i-1-kudde för perfekt stöd

Sittdelen på vår kudde hjälper inte bara korsryggen och bäckenet att inta rätt hållning för att lindra kompression, den ger också stöd åt benen för att förbättra blodcirkulationen. Ryggstödsdelen följer ryggens kurva för att hjälpa dig att inta rätt hållning. Mindre stress på muskler och nerver innebär mindre smärta i dessa områden.

Ett överdrag som täcker kudden perfekt, för extra komfort

Våra kuddar är klädda med ett ventilerande nätöverdrag, så att värme inte byggs upp och luften fortsätter att cirkulera. Tack vare de material vi valt och kuddornas ergonomiska utformning sitter du bekvämt, även om du behöver göra det minst 8 timmar per dag. Ett ortopediskt kuddset som är perfekt för både arbete och hem.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Polyester / Bomull / Memory foam

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.