fötter som bär silikonfotvårdsstrumpor med tre cirklar på vänster sida med bilder av smärtsamma fötter
Fotvårdsstrumpor i silikon
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Fotvårdsstrumpor i silikon

416,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Fotvårdsstrumpor i silikon är en praktisk och effektiv lösning för personer med kroniska hudproblem på fötterna, t.ex. fjällning och sprickor. De har en mjuk, tvättbar silikonbeläggning som är fri från gifter och allergener. De kan återanvändas efter handtvätt med tvål och varmt vatten och lufttorkning. Kvaliteten på dessa fotvårdsstrumpor i silikon ger en mjuk känsla mot huden och förhindrar att huden lossnar eller spricker.

Attribut:

 • Storlek: S, M, L
 • Antal delar: 1 par

Fotvårdsstrumpor i silikon är en praktisk och effektiv lösning för personer med kroniska hudproblem på fötterna, t.ex. fjällning och sprickor. De har en mjuk, tvättbar silikonbeläggning som är fri från gifter och allergener. De kan återanvändas efter handtvätt med tvål och varmt vatten och lufttorkning. Kvaliteten på dessa fotvårdsstrumpor i silikon ger en mjuk känsla mot huden och förhindrar att huden lossnar eller spricker.

Återanvändbara vid behov
Återanvändbara vid behov

Fotvårdsstrumpor i silikon är utformade för omedelbart skydd och terapeutisk lindring för den mycket ömtåliga huden på fötter och hälar. De har en mjuk, giftfri, mikroorganismresistent och tvättbar silikonbeläggning som förhindrar att torr hud spricker. De kan återanvändas om och om igen genom handtvätt med tvål och lufttorkning.

Återfuktad och skyddad hud

Fotvårdsstrumpor i silikon är speciellt framtagna för personer som lider av fuktbrist, torra och smärtsamma fötter eller sprucken hud. Tillverkade av tvättbart, mjukt och giftfritt silikon. Tack vare silikon av hög kvalitet förhindrar strumporna att huden blir uttorkad eller skör.

4309-836947.jpeg

Ultimat, effektivt skydd

4309-836947.jpeg

Fotvårdsstrumpor i silikon är tillverkade av högkvalitativa material för dig ett ultimat och effektivt skydd mot sprickor, fjällning och torr hud som orsakas av friktion och fukt på dina fötter. Perfekt för personer som står eller går mycket varje dag.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Storlek

S, M, L

Antal delar

1 par

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.