Dubbel ortopedisk dyna, en för ryggen och en för sätet, installerad på en kontorsstol
Ortopedisk rygg- och sittkudde i bambukolskum
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk rygg- och sittkudde i bambukolskum

1070,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Upptäck denna ortopediska ryggkudde och dess sits i bambukol med minnesskum så att du alltid har rätt hållning när du sätter dig. Två kuddar för din kontorsstol eller att lägga på bilsätet så att du aldrig behöver oroa dig för ryggsmärtor igen.

Upptäck denna ortopediska ryggkudde och dess sits i bambukol med minnesskum så att du alltid har rätt hållning när du sätter dig. Två kuddar för din kontorsstol eller att lägga på bilsätet så att du aldrig behöver oroa dig för ryggsmärtor igen.

Ett material i toppklass
Ett material i toppklass
Bambukolskummet har en minnesform som formar sig perfekt efter din kropps kurvor. Det aktiva kolet i skummet gör att kudden kan reglera temperaturen för att bibehålla en god luftcirkulation och förhindra att du känner dig för varm. Skummet absorberar svett och fukt, vilket förhindrar bakterietillväxt och obehagskänslor. Bambukolskum förhindrar tryckpunkter och kompression av muskler, nerver och ben, vilket lindrar spänningar samtidigt som blodcirkulationen förbättras.

Allt för din bekvämlighet

0-6ad1fd.jpeg
Våra kuddar är klädda med ett mjukt nätöverdrag som andas och som förstärker egenskaperna hos vårt bambukolskum. Överdraget är avtagbart och kan tvättas i maskin, så att du enkelt kan hålla dina kuddar rena. Dessutom är baksidan av överdraget halkfritt för att förhindra att du glider och håller dig i rätt position.
0-6ad1fd.jpeg

Perfekt anpassad till din kropp

Både våra sitt- och ryggkuddar är ergonomiskt formade för perfekt stöd. Ryggstödet formar sig perfekt efter ryggradens kurva och stöder de muskler som omger den för att skydda den och släppa allt tryck. Sittkudden skyddar höfter och ben från trycket från sittande, även om du sitter mer än 8 timmar om dagen. Tjock och anpassad till din morfologi, kommer din svanskota inte att lida av någon spänning och dina ben kommer att få en bättre blodcirkulation.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.