Ortopedisk ländryggskudde, rosa, placerad på en marin bilbarnstol.
Ergonomisk ländryggskudde med memory foam
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ergonomisk ländryggskudde med memory foam

475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Du sitter mycket – i en kontorsstol, vid ratten, i kollektivtrafiken etc. – och din rygg är inte alltid i en bra position, ibland gör den till och med ont. Denna ergonomiska ländryggskudde av memory foam är lösningen för att lindra och förebygga smärta.

Attribut:

 • Mått: Bredd: 40 cm Höjd: 32 cm Tjocklek: 5-8 cm

Du sitter mycket – i en kontorsstol, vid ratten, i kollektivtrafiken etc. – och din rygg är inte alltid i en bra position, ibland gör den till och med ont. Denna ergonomiska ländryggskudde av memory foam är lösningen för att lindra och förebygga smärta.

En ortopedisk kudde som är utformad för alla
En ortopedisk kudde som är utformad för alla

Vår ortopediska ländryggskudde har en ergonomisk form som anpassar sig perfekt till ländryggens kurvor, ännu mer tack vare minnesskummet. Den hjälper dig att uppnå och bibehålla en hållning som inte orsakar smärta genom att avlasta ryggen. Överdraget andas för att förhindra svettning, värmeutveckling och luftcirkulation, för ökad komfort. Det är också avtagbart för maskintvätt.

Kudde av memory foam för långvarig komfort

0-3de0f0.jpeg

En 3D-design som ger varaktigt stöd för rygg, ryggrad och omgivande muskler. Du kan också placera den under skinkorna för att avlasta svanskotan och stödja benen för bättre blodcirkulation. Det icke-deformerande skummet anpassar sig efter dig och ger dig perfekt stöd och unik komfort.

0-3de0f0.jpeg

Rätt kudde för varje situation

Denna ortopediska kudde placeras runt ländryggen när du sitter ner eller under skinkorna, oavsett om du arbetar, spelar videospel, sitter i bilen, på tåget eller i flygplanet – alla situationer som kräver att du sitter under långa perioder. Storleken passar alla typer av säten.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

Bredd: 40 cm
Höjd: 32 cm
Tjocklek: 5-8 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.