Ergonomisk svart ortopedisk ryggdyna med sidoficka och telefoninsats
Ortopedisk ryggkudde i minnesskum
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk ryggkudde i minnesskum

416,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Du tillbringar mycket tid sittande på jobbet, vid ratten eller med någon annan aktivitet, och du upplever ryggsmärta. Denna ortopediska ryggkudde av minnesskum är utformad för att hjälpa dig. Tack vare dess ergonomiska design och material som passar alla, kommer du aldrig att ha ont igen.

Attribut:

 • Material: Memory foam / Polyester
 • Mått: 34x32x12cm
 • Vikt: 0.5kg

Du tillbringar mycket tid sittande på jobbet, vid ratten eller med någon annan aktivitet, och du upplever ryggsmärta. Denna ortopediska ryggkudde av minnesskum är utformad för att hjälpa dig. Tack vare dess ergonomiska design och material som passar alla, kommer du aldrig att ha ont igen.

Lindra smärtan med vår ortopediska kudde
Lindra smärtan med vår ortopediska kudde

Oavsett om du sitter bakom ett skrivbord, i din bil eller hemma i en stol eller fåtölj, kommer vår ortopediska kudde att effektivt stödja din rygg, ländrygg och höfter tack vare sin ergonomiska form. Genom att minska trycket på nerver, muskler och ben undviker du värk och smärta.

Ett utsökt material

0-91b42e.jpeg

Vår kudde är tillverkad av memory foam och kommer att hålla länge eftersom den alltid behåller sin form och är så mjuk och skön. Den har den perfekta storleken för alla, och minnesskummet formar sig perfekt efter din kropp, oavsett hur du ser ut. Säg adjö till ryggont och dålig hållning. Överdraget är tillverkat av mesh, ett tyg som andas och förhindrar att kroppsvärmen försvinner för ökad komfort.

0-91b42e.jpeg
0-3ec768.jpeg

En universell ryggstödskudde

0-3ec768.jpeg

Vår ortopediska ryggkudde i minnesskum passar i alla situationer. Du kan enkelt montera den på alla typer av stolar och säten. Med ett justerbart spänne baktill kan du fästa kudden i ryggen på din kontorsstol, bilsäte eller i ryggen på din favoritfåtölj. Spännet är lätt att öppna och stänga och det justerbara bandet gör att kudden kan justeras för att passa alla säten.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Memory foam / Polyester

Mått

34x32x12cm

Vikt

0.5kg

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.