En fot med en rosa ortopedisk toffel för kvinnor, till vänster den andra toffeln som hålls i ena handen.
Andningsaktiv och färgglad ortopedisk toffel för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Andningsaktiv och färgglad ortopedisk toffel för kvinnor

582,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Upptäck komfort och färg med vår ortopediska toffel för kvinnor som andas. Denna sko kombinerar ortopediskt stöd med en färgglad design. Den är utformad för dina fötters optimala komfort samtidigt som den tillför lite roligt i ditt vardagsliv.

Attribut:

 • Klackhöjd: 0 till 3 cm
 • Material i sulan: EVA

Upptäck komfort och färg med vår ortopediska toffel för kvinnor som andas. Denna sko kombinerar ortopediskt stöd med en färgglad design. Den är utformad för dina fötters optimala komfort samtidigt som den tillför lite roligt i ditt vardagsliv.

Optimal ortopedisk komfort för nöjda fötter
Optimal ortopedisk komfort för nöjda fötter

Vår ortopediska toffel för kvinnor med andningsförmåga ger exceptionell komfort för dina fötter. Innersulan ger en mjuk dämpning för varje steg och minskar trycket på fötter och leder.

Den ortopediska designen främjar korrekt fotinriktning och lindrar smärta och obehag i samband med dålig hållning. Dessutom gör fodrets andningsförmåga att luften kan cirkulera fritt så att dina fötter hålls svala och torra. Njut av optimal komfort och enastående stöd med vårt ortopediska inlägg som andas

Levande färger och personlig stil

Vår ortopediska damtoffel med andningsförmåga finns i en mängd livfulla färger. Du kan välja mellan en rad livfulla färger för dina fötter en lite roligare touch.

Oavsett om du föredrar ljusa nyanser eller mjukare nyanser kan du anpassa din stil efter dina preferenser med vårt toffel. Kombinera komfort och stil med vår ortopediska toffel som andas, och uttryck dig med färger som passar dig.

Andningsförmåga och hållbarhet

Vår ortopediska innersula för kvinnor är tillverkad av material som andas och låter luften cirkulera fritt så att du känner dig fräsch hela dagen. Andningsförmågan hjälper till att förhindra att fukt och obehaglig lukt byggs upp, så att dina fötter hålls bekväma och fräscha.

Dessutom är vårt foder tillverkat av slitstarka material som garanterar långvarig användning. Njut av en innersula som kombinerar andningsförmåga och hållbarhet för att hålla dina fötter fräscha längre.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

0 till 3 cm

Material i sulan

EVA

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.