Två korslagda fötter i guldskimrande sandaler på en möbel mot en grå bakgrund.
Skimrande ortopediska platåsandaler för kvinnor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Skimrande ortopediska platåsandaler för kvinnor

475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Lägg till en touch av stil och komfort till dina sommaroutfits med vår ortopediska flip-flop för kvinnor med iriserande plattå-sula. Denna flip-flop är utformad för optimalt stöd för dina fötter och kombinerar skimrande estetik med ortopedisk funktionalitet. Den upphöjda hälen bidrar till en balanserad gång och ger extra komfort.

Attribut:

 • Klackhöjd: 5 till 8 cm
 • Material: Simulerat läder och gummi

Lägg till en touch av stil och komfort till dina sommaroutfits med vår ortopediska flip-flop för kvinnor med iriserande plattå-sula. Denna flip-flop är utformad för optimalt stöd för dina fötter och kombinerar skimrande estetik med ortopedisk funktionalitet. Den upphöjda hälen bidrar till en balanserad gång och ger extra komfort.

Enastående komfort och stöd
Enastående komfort och stöd

Vår skimrande ortopediska flip-flops med platåsula för kvinnor ger enastående komfort och stöd för dina fötter. Innersulan ger optimal dämpning och minskar trycket på fötter och leder.

Den upphöjda hälen ger en balanserad gång, avlastar och ger överlägsen komfort i varje steg. Plattåsulan ger höjd utan att kompromissa med stabiliteten, så att du kan gå med självförtroende. Njut av exceptionell komfort och stöd med vår ortopediska flip-flop med plattåsula i skimrande färger.

Skimrande estetik och trendig stil

Våra iriserande flip-flops med platåsula för kvinnor är inte bara exceptionellt bekväma, de har också en skimrande look som ger en touch av glamour till din sommarlook. De skimrande reflektionerna och skiftande nyanserna ger flip-floppen en modern och trendig look.

Oavsett om du kombinerar dem med en avslappnad outfit eller en sommarklänning, kommer dessa flip-flops omedelbart att förstärka din stil med en gnistrande touch. Skapa uppmärksamhet med våra ortopediska platåskor i skimrande färger och stick ut från mängden med en trendig, raffinerad look.

Somrig hållbarhet och praktiska egenskaper

Vår ortopediska flip-flop med iriserande plattåsula för kvinnor är tillverkad av kvalitetsmaterial som garanterar hållbarhet för långvarig sommaranvändning. Gummisulan ger överlägset grepp på en mängd olika ytor, så att du kan gå med tillförsikt oavsett om du är på stranden, vid poolen eller i staden.

Flip-flopens praktiska design gör den lätt att snabbt ta på och av. Njut av en flip-flop som kombinerar hållbarhet och funktionalitet för bekväma och snygga steg hela sommaren.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

5 till 8 cm

Material

Simulerat läder och gummi

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.