Två korsade fötter i blå ortopediska flip-flops
Ortopedisk sommar-flip-flop i läderimitation för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk sommar-flip-flop i läderimitation för kvinnor

452,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Satsa på komfort och sommarstil med våra ortopediska sommar-flip-flops i läderimitation för kvinnor. Dessa flip-flops kombinerar ortopedisk komfort med elegant design. De har ett blommigt motiv som ger en feminin och fräsch touch till din sommarlook. Inlägget i läderimitation ger en sofistikerad touch.

Attribut:

 • Material: Konstläder
 • Klackhöjd: 3 till 5 cm

Satsa på komfort och sommarstil med våra ortopediska sommar-flip-flops i läderimitation för kvinnor. Dessa flip-flops kombinerar ortopedisk komfort med elegant design. De har ett blommigt motiv som ger en feminin och fräsch touch till din sommarlook. Inlägget i läderimitation ger en sofistikerad touch.

Komfort och ortopediskt stöd
Komfort och ortopediskt stöd

Vår ortopediska flip-flop i konstläder för kvinnor ger optimal komfort och stöd för dina fötter. Innersulan ger en mjuk dämpning vid varje steg och minskar trycket på fötter och leder.

Den ortopediska designen säkerställer korrekt fotställning och lindrar smärta och obehag. Den öppna designen ger rörelsefrihet så att fötterna kan andas under varma dagar. Njut av exceptionell komfort med vår ortopediska sommarflip-flop i läderimitation.

Elegant design och blommotiv

Vår ortopediska sommarflip-flop i läderimitation för kvinnor är inte bara mycket bekväm, den har också en snygg design med blommönster. Det blommiga mönstret ger flip-flop-skorna en feminin och fräsch touch och ger dem en charmig sommarlook.

Inlägget i läderimitation ger en touch av sofistikering och förfining till helheten. Oavsett om du tar en promenad längs strandpromenaden, går ut med vänner eller njuter av en dag av avkoppling, kommer dessa flip-flops att vara din perfekta följeslagare för en trendig sommarlook.

Beprövad hållbarhet och praktiska egenskaper

Vår ortopediska flip-flop i konstläder för kvinnor är tillverkad av kvalitetsmaterial som garanterar hållbarhet för långvarig sommaranvändning. Den slitstarka läderimitationen garanterar en lång livslängd samtidigt som den ger flip-flop-skorna en elegant look.

Flip-flopsen är lätta att ta på och av, vilket sparar tid och gör att du kan njuta av en bekymmersfri sommar. Oavsett om du är på stranden, vid poolen eller i stan kommer våra ortopediska sommar-flip-flops i konstläder att hålla dig bekväm och praktisk hela sommaren.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Konstläder

Klackhöjd

3 till 5 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.