blå fodrad känga med svart sula
Ortopedisk toffel i varm bomull för män och kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk toffel i varm bomull för män och kvinnor

892,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Våra ortopediska tofflor i varm bomull för män och kvinnor är den perfekta lösningen för fotkomfort. Dessa tofflor har ett innerfoder i bomull och ger ett varmt och slitstarkt stöd. Du får ett stöd som är bättre anpassat till din fots form och en otrolig dämpning under foten.

Attribut:

 • Material Foder: Bomull
 • Material i sulan: Gummi

Våra ortopediska tofflor i varm bomull för män och kvinnor är den perfekta lösningen för fotkomfort. Dessa tofflor har ett innerfoder i bomull och ger ett varmt och slitstarkt stöd. Du får ett stöd som är bättre anpassat till din fots form och en otrolig dämpning under foten.

Material av hög kvalitet
Material av hög kvalitet

Våra ortopediska bomullstofflor är perfekta för dina fötter oöverträffad komfort och stöd. Tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka tack vare vadderingen i bomull. Sulan är särskilt utformad för att förbättra balansen för personer med motoriska svårigheter.

Lindra din smärta

0-15f4f0.jpeg

Vår ortopediska toffel är en mysig och praktisk toffel för personer med skolios eller svår fotsmärta. Våra tofflor kommer att lindra din smärta genom att hålla dina fötter varma och bekväma i ditt hem. När du har provat dem kommer du inte att vilja vara utan dem!

0-15f4f0.jpeg
0-ee46a9.jpeg

Långvarigt skydd

0-ee46a9.jpeg

Våra ortopediska tofflor är en utmärkt lösning för personer som lider av smärta i fotsulorna och för alla som behöver extra stöd. Fodret är tillverkat av ett tjockt, högkvalitativt material som ger ett långvarigt skydd. Finns i en rad olika färger, valet är ditt.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material Foder

Bomull

Material i sulan

Gummi

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.