Vi ser ett par vita fötter som bär röda mockasiner med kardborreband.
Ortopediska loafers i syntetläder med mjuk sula
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska loafers i syntetläder med mjuk sula

594,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter feminina ortopediska loafers som är lätta att matcha med din garderob? Unna dig denna lättskötta modell i ett oändligt utbud av färger! Med sin solida konstruktion och slitstarka material är dessa loafers både robusta och eleganta. De är lika vackra som bekväma och har vunnit över våra kunder tack vare sin smala, eleganta design, perfekt för vardagsbruk.

Letar du efter feminina ortopediska loafers som är lätta att matcha med din garderob? Unna dig denna lättskötta modell i ett oändligt utbud av färger! Med sin solida konstruktion och slitstarka material är dessa loafers både robusta och eleganta. De är lika vackra som bekväma och har vunnit över våra kunder tack vare sin smala, eleganta design, perfekt för vardagsbruk.

En vacker accessoar
En vacker accessoar
Dessa ortopediska loafers i syntetläder är det perfekta valet för dig som vill ha maximal stötdämpning utan att göra avkall på din eleganta stil. Dessa eleganta, bekväma skor passar som handen i handsken och är perfekta för alla tillfällen. Skornas unika konstruktion i kombination med de lätta materialen ger dig en exceptionell känsla för varje steg.

Optimal komfort

Dessa ortopediska loafers är det perfekta tillskottet till din garderob. De är eleganta och mångsidiga och passar perfekt till både vardagliga och finare outfits tack vare sin färg och klassiska look. Dessa loafers är tillverkade av material av högsta kvalitet och erbjuder optimal komfort tack vare det vadderade fodret, som håller fötterna torra samtidigt som de absorberar stötar från marken.

Ditt välbefinnande är vår prioritet!

Dessa ortopediska loafers i syntetläder med mjuk sula har utformats för att vara bekväma och moderiktiga. Vår produkt är utformad för det ortopediska stöd du behöver varje dag för att förebygga smärta i ländrygg, axlar och ben. Ditt välbefinnande är vår prioritet!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.