svart säkerhetssko
Vattentäta skyddsskor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Vattentäta skyddsskor

1130,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska vattentäta skyddsskor ger oöverträffad komfort och skydd. Skorna är utformade för extra stabilitet, samtidigt som de har vattentät isolering och bevis på exceptionell hållbarhet. Ovandelen är tillverkad av ett mjukt, slitstarkt syntetmaterial som låter fötterna andas. Den dämpande innersulan är utformad för att absorbera stötar och låta fötterna vila bekvämt.

Attribut:

 • Färg: Svart

Ortopediska vattentäta skyddsskor ger oöverträffad komfort och skydd. Skorna är utformade för extra stabilitet, samtidigt som de har vattentät isolering och bevis på exceptionell hållbarhet. Ovandelen är tillverkad av ett mjukt, slitstarkt syntetmaterial som låter fötterna andas. Den dämpande innersulan är utformad för att absorbera stötar och låta fötterna vila bekvämt.

Utmärkt skydd
Utmärkt skydd

Ortopediska vattentäta skyddsskor är det perfekta valet för dig som behöver extra stöd och skydd samtidigt som de är bekväma. Skorna ger utmärkt grepp tack vare den halkfria innersulan som ger optimal stabilitet och skydd. Skorna har ett förstärkt stötskyddssystem så att du kan arbeta med tillförsikt.

Halkfria

Ortopedisk skyddssko

Vattentäta skyddsskor är idealiska för arbetare. De robusta skorna ger överlägset skydd vid arbete med industriverktyg och utrustning. De har ett halkfritt grepp, utmärkt stabilitet och dämpning som är mjuk men hållbar. Yttersulan i gummi är utformad för att öka dragkraften och ge bättre grepp på hala och/eller våta ytor.

Ortopedisk skyddssko
svart säkerhetssko

Skyddar tårna

svart säkerhetssko

Dessa skyddsskor är utformade för att erbjuda det bästa av två världar: en elegant look och ett fullständigt skydd. De är tillverkade av robusta material och har en halkfri gummisula för utmärkt grepp på hala ytor. Fullständigt tåskydd och andningsbar dämpning för extra stöd. Dessa skor tål alla typer av väder tack vare det vattentäta ytterskiktet.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Svart

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.