militär säkerhetskänga
Skyddskängor med perforeringsskydd för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Skyddskängor med perforeringsskydd för män

951,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska skyddskängor med antiperforering för män ger ett exceptionellt skydd och oöverträffad komfort för dina fötter. Kängorna har en slitstark, vattenavvisande ovandel som förhindrar fuktupptagning och optimerar stödet och hållbarheten. De ger ett utomordentligt skydd mot skador som orsakas av vassa föremål eller gång över metallytor. De robusta tåhättorna i gummi skyddar även tårna mot vassa kanter.

Ortopediska skyddskängor med antiperforering för män ger ett exceptionellt skydd och oöverträffad komfort för dina fötter. Kängorna har en slitstark, vattenavvisande ovandel som förhindrar fuktupptagning och optimerar stödet och hållbarheten. De ger ett utomordentligt skydd mot skador som orsakas av vassa föremål eller gång över metallytor. De robusta tåhättorna i gummi skyddar även tårna mot vassa kanter.

Skydd
Skydd
Skyddsskängor för män med antiperforering är speciellt utformade för maximalt skydd och motstå riskerna för industriolyckor. Kängorna är tillverkade av kvalitetsråvaror och har invändiga förstärkningar som ger tillförlitligt skydd mot vassa eller spetsiga föremål som kan tränga igenom sulorna. Kängan har utmärkt dämpning och ett robust yttre skal som ger maximal stabilitet och hälstöd.

Bra isolering

ortopedisk skyddssko
Skyddskängor med punkteringsskydd är ett utmärkt sätt att skydda arbetarnas fötter och anklar från risken för olyckor och skador. Kängorna är tillverkade av ett slitstarkt material som andas och ger användarna ett tillförlitligt skydd samtidigt som de är bekväma. De har också bra värmeisolering, så att användarna kan känna sig skyddade mot väder och vind när de arbetar.
ortopedisk skyddssko
ortopedisk skosula

Optimalt stöd

ortopedisk skosula
Ortopediska säkerhetskängor för män som skyddar mot vassa punkteringar och stötar. Justerbar plös underlättar insteget i kängan och gör det möjligt att skräddarsy en passform som ger optimalt stöd. Kängorna ger också bra skydd mot kemikalier tack vare den vattentäta specialbeläggningen, som hjälper till att förebygga riskerna för förgiftning och allergener som kemikalier kan orsaka.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.