Vi ser två svarta mockasiner med dubbla spännen på fötterna av en vit kvinna.
Ortopediska loafers för kvinnor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska loafers för kvinnor

713,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska loafers för kvinnor är utformade för att erbjuda ultimat komfort utan att göra avkall på stilen. Med en solid konstruktion och slitstarka material är dessa loafers både robusta och snygga. Innersulan är specialformad för bra ortopedisk prestanda samtidigt som foten hålls platt i sin naturliga hållning.

Dessa ortopediska loafers för kvinnor är utformade för att erbjuda ultimat komfort utan att göra avkall på stilen. Med en solid konstruktion och slitstarka material är dessa loafers både robusta och snygga. Innersulan är specialformad för bra ortopedisk prestanda samtidigt som foten hålls platt i sin naturliga hållning.

Praktisk och bekväm
Praktisk och bekväm
Dessa feminina ortopediska loafers är utformade för att tillgodose kvinnors specifika behov. De ortopediska mockaskorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder oöverträffad komfort med sin dämpning, flexibilitet och eleganta form. Skorna har en halkfri yttersula i gummi som ger bästa möjliga grepp och maximal stötdämpning när du är ute och rör på dig.

Vackra loafers

Dessa vackra, feminina och klassiska ortopediska loafers är utformade för dig den komfort du behöver. Våra loafers har utformats av ortopediska experter och ger hög komfort hela dagen. Det luktfria innerfodret gör att du kan gå längre utan obehaglig lukt eller överdriven svettning.

Den perfekta skon

Dessa ortopediska loafers för kvinnor är moderiktiga skor samtidigt som de ger överlägset stöd och komfort jämfört med traditionella skor. Den flexibla, uttagbara innersulan har flera skumkuddar för att lindra trycket från heta punkter på fotens undersida, medan den ventilerande meshen släpper ut obehagliga lukter som orsakas av överdriven fukt.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.