Ortopedisk kattskål elegant upphöjd keramikskål presenterad fylld och på vit bakgrund
Ortopedisk elegant upphöjd kattskål i keramik
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk elegant upphöjd kattskål i keramik

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska kattskålen är en upphöjd keramikskål som är perfekt anpassad till våra kattvänners behov. Skålen är utformad med omsorg och känsla för detaljer och ger din kompis en ergonomisk matupplevelse. Tack vare den upphöjda designen hjälper den till att förbättra hållning och matsmältning.

Attribut:

 • Material: Keramik
 • Mått: 16 x 13 x 10 cm

Den ortopediska kattskålen är en upphöjd keramikskål som är perfekt anpassad till våra kattvänners behov. Skålen är utformad med omsorg och känsla för detaljer och ger din kompis en ergonomisk matupplevelse.
Tack vare den upphöjda designen hjälper den till att förbättra hållning och matsmältning.

Elegant stil!
Elegant stil!

Den ortopediska kattskålen, en elegant designad keramikskål, är ett måste för ägare som är måna om sin katts välbefinnande och komfort. Denna innovativa produkt har utformats med särskild hänsyn till katters specifika behov och är särskilt lämplig för djur med led- eller matsmältningsproblem.
Skålen är upphöjd och minskar avsevärt trycket på nacke och leder när de äter. Den eleganta designen ger den också ett modernt utseende som harmoniskt smälter in i alla interiörer.

Din katt kommer att jama av förtjusning!

Den ortopediska kattskålen, en elegant upphöjd keramikskål, är den perfekta produkten för att säkerställa välbefinnandet hos din fyrbenta vän. Denna innovativa skål är utformad med omsorg och expertis och erbjuder en praktisk lösning på vanliga matproblem för katter.
Skålen är tillverkad av högkvalitativ keramik och har en hållbar, reptålig yta som hjälper till att upprätthålla optimal hygien under hela dagen. Tack vare den ergonomiska upphöjda designen kan din katt inta en naturlig hållning när den äter.

Den perfekta skålen för din katt!

Med sin eleganta, moderna design smälter denna skål harmoniskt in i alla interiörer. Dess diskreta estetik kompromissar inte på något sätt med dess överlägsna funktionalitet.
Skålen har en stor kapacitet för att rymma generösa måltider från giriga katter, och kan också användas som vattenhål vid behov.
Vår ortopediska kattskål är praktisk och hållbar och är det perfekta valet för att ta hand om din favoritkatts hälsa och välbefinnande. Ge din katt den bästa vardagskomforten med denna innovativa produkt som kombinerar stil, funktionalitet och säkerhet.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Keramik

Mått

16 x 13 x 10 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.