hundmatta med kudde
Matta med ortopedisk kudde för hundar
1308,00kr1784,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Matta med ortopedisk kudde för hundar

1308,00kr1784,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna hundmatta med ortopedisk kudde är det perfekta komplementet för ditt husdjur. Kudden är speciellt utformad för din hund ett bekvämt, ergonomiskt stöd. Den är fylld med skumgummi med hög densitet som formar sig efter hundens kropp, ger optimalt stöd och en oöverträffad känsla av välbefinnande.

Attribut:

 • Färg: Grå

Denna hundmatta med ortopedisk kudde är det perfekta komplementet för ditt husdjur. Kudden är speciellt utformad för din hund ett bekvämt, ergonomiskt stöd. Den är fylld med skumgummi med hög densitet som formar sig efter hundens kropp, ger optimalt stöd och en oöverträffad känsla av välbefinnande.

Återställande tupplur
Återställande tupplur
Hundmattan med ortopedisk kudde är den perfekta platsen för en stärkande tupplur. Den här starka och hållbara mattan är tillverkad av minnesskum för att stödja ömtåliga leder och mjuk plysch för en mysig känsla. Den ortopediska kudden ger intim dämpning för hundens komfort.

Slitstarkt material

hund på ortopedisk matta
Hundmattan med ortopedisk kudde är det perfekta sättet att ge din hund en bekväm och säker plats att vila på. Mattan är täckt av ett slitstarkt yttermaterial i 100% polyester som andas och är tåligt mot hundhår. Den har en inbyggd kudde som ger ditt husdjur det optimala stöd det kan behöva.
hund på ortopedisk matta
tvättbar i maskin

Lindrar ledbesvär

tvättbar i maskin
Denna hundmatta med ortopedisk kudde är den perfekta lösningen för att hålla ditt husdjur friskt och bekvämt. För det första gör den mjuka, ortopediska kudden att din hund kan slappna av och lägga sig bekvämt, utan att känna trycket på kroppen från timmar av sömn.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Grå

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.