Den vita bakgrunden visar en brun lädersko med ortopedisk sula. De ser högkvalitativa och mycket bekväma ut.
Loafers i blandat läder
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Loafers i blandat läder

773,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par ortopediska loafers? Välj denna modell i koskinn, som finns i brunt eller svart. De är eleganta och tidlösa och passar till alla klädstilar, både maskulina och feminina. Den tjocka gummisulan ger bra stötdämpning. Den ventilerande sulan kommer också att uppskattas i din vardag och ge dig mycket komfort.

Letar du efter ett par ortopediska loafers? Välj denna modell i koskinn, som finns i brunt eller svart. De är eleganta och tidlösa och passar till alla klädstilar, både maskulina och feminina. Den tjocka gummisulan ger bra stötdämpning. Den ventilerande sulan kommer också att uppskattas i din vardag och ge dig mycket komfort.

Komfort och flexibilitet
Komfort och flexibilitet
Dessa loafers i blandat läder är tillverkade med en ovandel i raffinerat, silkeslent läder som ger hållbarhet, flexibilitet och mjukhet. Sulan är tillverkad av ett material som andas och som ger skydd, stabilitet och stötdämpning. Den mjuka, släta insidan ger stöd åt dina fötter, även under intensiva dagar. Dessa loafers passar till alla klädstilar.

Tidlös och elegant

Dessa loafers i blandat läder är ett par tidlösa och eleganta skor. De är tillverkade av koskinn och kombinerar komfort och stil. Deras design är gjord för att matcha din garderob, oavsett smak eller tillfälle. Tack vare deras ultrabekväma, antiperspiranta innerfoder kommer du aldrig att sakna komfort under hela dagen!

Minimalistisk och elegant

Med sina lätt rundade konturer och minimalistiska silhuett är dessa läderloafers ett måste! Dessa loafers har en bekväm passform och är tillverkade av nötläder, vilket ger dem en elegant och hållbar touch. De kompletteras med en skön innersula som ger en extremt bekväm dämpning i timmar i sträck, oavsett hur du bär dem. Den halkfria yttersulan ger grepp på en mängd olika underlag, oavsett om du går längs smala gränder eller på gator i förorter.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.