Svarta träskor
Ortopediska arbetsskor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska arbetsskor

1963,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Våra ortopediska arbetsskor är speciellt utformade för överlägsen komfort och stabilitet för yrkesgrupper som bär skor hela dagen. De material som används i dessa skor ger mer stöd och stabilitet än enkla skoinlägg. De flexibla sulorna hjälper till att minska trötthet som orsakas av långa timmar på fötterna.

Attribut:

 • Material: ekologisk polyuretan

Våra ortopediska arbetsskor är speciellt utformade för överlägsen komfort och stabilitet för yrkesgrupper som bär skor hela dagen. De material som används i dessa skor ger mer stöd och stabilitet än enkla skoinlägg. De flexibla sulorna hjälper till att minska trötthet som orsakas av långa timmar på fötterna.

Mycket tåliga material
Mycket tåliga material

Våra ortopediska arbetsskor är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en kvalitetssko som ger stöd och stabilitet. Skorna är specialdesignade med mycket slitstarka material. Perfekt för personer som står eller arbetar hela dagen.

Praxis för yrkesverksamma inom livsmedelsbranschen

Svarta träskor

Dessa ortopediska tofflor är utformade för överlägset skydd och komfort för fötterna under arbetet, särskilt om det är fysiskt och tröttsamt. De här tofflorna är praktiska för professionella livsmedelsmiljöer och har en slitstark antimikrobiell extra fin sula som gör att de glider lätt utan att lämna smuts på golvet.

Svarta träskor

Oöverträffad komfort och stöd

Våra ortopediska arbetsskor ger oöverträffad komfort och stöd tack vare sin ergonomiska design. Dessa skor är ett utmärkt alternativ för anställda som är på fötterna under långa perioder av dagen. Den integrerade dämpningen ger maximal stötdämpning och minskar trötthet och obehag när man står upp.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

ekologisk polyuretan

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.