Ett par ljusgrå mockasiner med tjocka svarta och vita sulor.
Sköna loafers med tjock sula
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Sköna loafers med tjock sula

1011,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter feminina ortopediska loafers som är lätta att matcha med din garderob? Välj denna modell, som är lika vacker som den är bekväm! Med sin solida konstruktion och slitstarka material är dessa loafers både robusta och eleganta. De ger dig oöverträffad komfort för långa dagar på jobbet eller en trevlig promenad vid havet. Tveka inte!

Letar du efter feminina ortopediska loafers som är lätta att matcha med din garderob? Välj denna modell, som är lika vacker som den är bekväm! Med sin solida konstruktion och slitstarka material är dessa loafers både robusta och eleganta. De ger dig oöverträffad komfort för långa dagar på jobbet eller en trevlig promenad vid havet. Tveka inte!

Material av hög kvalitet
Material av hög kvalitet
Dessa bekväma loafers är utformade för att erbjuda exceptionell komfort. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och kombinerar en lika flexibel som elastisk konstruktion för att passa dina fötter och din kropp perfekt. Den tjocka sulan ger nödvändigt stöd på alla typer av underlag, inklusive betong.

Komfort och skönhet

Dessa bekväma loafers med tjock sula är utformade för dina fötter optimal komfort och extra skydd. De tjocka sulorna absorberar markstötar och hårda slag och ger det bästa stöd och skydd du någonsin kommer att känna. Att ha snygga skor och samtidigt behålla oöverträffad komfort: du behöver inte välja!

Superflexibilitet

Dessa bekväma, tjocka loafers är det perfekta paret för dig som vill kombinera en snygg look med komfort och praktiska egenskaper. Gummisulan på dessa loafers är varken för tunn eller för stel, vilket ger optimal flexibilitet så att du kan gå långt utan att få trötta fötter.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.