ortopedisk kattskål
Halkfri silikonskål för katter
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Halkfri silikonskål för katter

416,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna halkfria kattskål i silikon är ett utmärkt sätt att kontrollera okontrollerad matning. Den ergonomiska formen och silikonmaterialet är särskilt utformade för att passa små katter. Den bredare munnen gör att katten inte behöver böja sig framåt eller anstränga sig för mycket, vilket är särskilt viktigt om din katt lider av artrit eller något annat tillstånd som gör det svårt att röra sig.

Attribut:

 • Mått: 20,3 cm

Denna halkfria kattskål i silikon är ett utmärkt sätt att kontrollera okontrollerad matning. Den ergonomiska formen och silikonmaterialet är särskilt utformade för att passa små katter. Den bredare munnen gör att katten inte behöver böja sig framåt eller anstränga sig för mycket, vilket är särskilt viktigt om din katt lider av artrit eller något annat tillstånd som gör det svårt att röra sig.

Minskar äthastigheten
Minskar äthastigheten

Kattskålen i silikon är den perfekta skålen för katter som gillar sötsaker. Produkten är tillverkad av livsmedelsgodkänt silikon och är utformad för att minska snabbt och överdrivet matintag. Dess design gör att maten rör sig i en spiral när katten äter, vilket minskar hastigheten med vilken maten konsumeras och begränsar risken för matsmältningsbesvär.

Ger robusthet

Katt som äter ur en anti-wolverine-skål

Den halkfria silikonskålen är ett innovativt och hållbart alternativ för husdjursälskare. Silikonmaterialet gör den stark, lätt och hållbar. Silikon är ett luktresistent material som gör skålen lätt att rengöra. Dessutom har den en halkfri design som minskar risken för övermatning samtidigt som den kontrollerar hur snabbt din katt äter.

Katt som äter ur en anti-wolverine-skål
Rosa järvskål

Säkra mellanmål

Rosa järvskål

Denna halkfria kattskål i silikon är utformad för att reglera hastigheten med vilken ditt husdjur äter. Dessutom är den tillverkad av starkt, hållbart silikon som är lätt att rengöra. Spåren på botten och kanterna gör att din katt tryggt kan knapra på fast föda och dricka tillräckligt med vatten. Den unika designen med böjda kanter ser till att maten sprids runt skålen för att främja en hälsosam måltid.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

20,3 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.