hund som ligger på en grön ortopedisk matta
ortopediska hundbädden
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

ortopediska hundbädden

475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska hundbädden är det bästa sättet att ge ditt husdjur en vilsam och stärkande sömn. Den speciella konstruktionen hjälper till att lindra ditt husdjurs muskel- och ledvärk och ger en perfekt upprätt hållning, medan den mjuka stoppningen ger riktat stöd för nacke och ben.

Attribut:

 • Mått: 50×35 cm

Den ortopediska hundbädden är det bästa sättet att ge ditt husdjur en vilsam och stärkande sömn. Den speciella konstruktionen hjälper till att lindra ditt husdjurs muskel- och ledvärk och ger en perfekt upprätt hållning, medan den mjuka stoppningen ger riktat stöd för nacke och ben.

Bekvämlighet i hemmet
Bekvämlighet i hemmet

Den ortopediska hundbädden är det perfekta valet för djurägare som letar efter en bekväm och säker bädd för sina hundar. Denna robusta madrass ger extra mjukhet och optimerat ergonomiskt stöd för din hund. Överdraget är tillverkat av högkvalitativt tyg med hög andningsförmåga, med en halkfri yta på sängens undersida som förhindrar att ditt husdjur halkar eller glider.

Sömnkvalitet

hund på en ortopedisk madrass

Ortopediska hundbäddar är den bästa utrustningen som utformats speciellt för den bästa vännen: din hund! Denna produkt ger ditt husdjur en god natts sömn och ger en stabil, bekväm plattform som är lätt att transportera. Vadderingen är tillverkad av skumgummi med hög densitet som anpassar sig efter din hunds rörelser.

hund på en ortopedisk madrass
ortopedisk mjuk madrass

Komfort och stöd

ortopedisk mjuk madrass

Den ortopediska hundbädden är utformad för komfort och stöd åt din fyrbenta vän. Överlägsna konstruktionsmaterial ger en oöverträffad kombination av dämpning, hållbarhet och andningsförmåga. Skummet med hög densitet anpassar sig perfekt till din hunds kroppskonturer, medan den viskoaktiva skumkudden har utformats för optimal avlastning för magen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

50×35 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.