ortopedisk madrass för hundar
Ortopedisk madrass för hundar
428,00kr1606,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk madrass för hundar

428,00kr1606,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska hundmadrassen är en idealisk lösning för din hund optimal komfort och stöd. Tack vare den viskoelastiska skumvadderingen ger madrassen ett lyxigt stöd som avlastar ditt husdjur och minskar tryckpunkterna. Den mjuka, antiallergiska ytan håller madrassen luktfri och genererar mindre fukt än vanliga produkter med traditionell stoppning.

Den ortopediska hundmadrassen är en idealisk lösning för din hund optimal komfort och stöd. Tack vare den viskoelastiska skumvadderingen ger madrassen ett lyxigt stöd som avlastar ditt husdjur och minskar tryckpunkterna. Den mjuka, antiallergiska ytan håller madrassen luktfri och genererar mindre fukt än vanliga produkter med traditionell stoppning.

Lättnad
Lättnad
Den ortopediska hundmadrassen är utformad för maximal komfort och stöd för ditt husdjur. Den speciella skumstrukturen ger en mjuk yta för mindre hundar, medan ett tätt lager av polyuretanskum ger det ortopediska stöd som behövs för större hundar. Med ribbade kanter för att hålla filten på plats och en halkfri yta.

För alla åldrar

rosa ortopedisk madrass för hundar
Den ortopediska madrassen är den ultimata sittdynan som erbjuder otrolig mjukhet och fast stöd för kvalitetssömn. Den är lämplig för äldre hundar eller hundar som lider av smärta och ger extra stöd för att minska tryckpunkter och avlasta hundens kropp medan den vilar.
rosa ortopedisk madrass för hundar
mjuk madrass för katter och hundar

Stödjer lederna

mjuk madrass för katter och hundar
Den ortopediska hundmadrassen är utformad för optimalt stöd och en underbar känsla av komfort för din hundkompis. Den är tillverkad av ett robust tyg fyllt med viskoelastiskt skumgummi och ger mjukt, långvarigt stöd samtidigt som den avlastar lederna när den sover.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.