Kompressionsstrumpor med blixtlås på ett par kvinnoben mot en vit bakgrund och ett zoomfoto av blixtlåset i en cirkel till höger
Kompressionsstrumpor med dragkedja
416,00kr475,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Kompressionsstrumpor med dragkedja

416,00kr475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Kompressionsstrumpor med dragkedja är speciellt utformade för optimal kompression och maximal komfort. De är tillverkade av ett lättviktsmaterial som anpassar sig till alla aktivitetsnivåer. Strumporna är mycket slitstarka och behåller sin form även efter upprepad, intensiv tvätt. De har smarta dragkedjor för perfekt passform.

Attribut:

 • Antal delar: Une paire
 • Storlekar: S-M, L-XL, XXL

Kompressionsstrumpor med dragkedja är speciellt utformade för optimal kompression och maximal komfort. De är tillverkade av ett lättviktsmaterial som anpassar sig till alla aktivitetsnivåer. Strumporna är mycket slitstarka och behåller sin form även efter upprepad, intensiv tvätt. De har smarta dragkedjor för perfekt passform.

Underhållsfria
Underhållsfria

Dessa kompressionsstrumpor ger stöd, komfort och skydd till personer som lider av åderbråck eller helt enkelt vill ha lite extra hjälp för att må bra hela dagen. Strumpan har en åtsittande dragkedja som håller ihop benet för optimal kompression.

Komfort

Dessa kompressionsstrumpor för kvinnor är perfekta för de dagar då du behöver extra stöd. De ger utmärkt kompression och har en dragkedja som gör dem lätta att ta på, även om du lider av åderbråck. De är tillverkade i ett material som andas och ger extra svalka när dagarna blir för långa. De komprimerar bra utan att vara obekväma, vilket innebär att du kan bära dem hela dagen utan att oroa dig för hudirritation eller rodnad.

Stöd

Dessa kompressionsstrumpor ger effektivt stöd, skydd och säkerhet för personer som lider av åderbråck eller smärta, eller som vill förbättra blodcirkulationen. De är tillverkade i stretchmaterial med flexibla band vid ankeln och vaden för ökad komfort och för att motverka slitage, och har en dragkedja som gör att du kan justera trycket så att det passar din aktivitetsnivå.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Antal delar

Une paire

Storlekar

S-M, L-XL, XXL

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.