en grå ortopedisk sko mot en vit bakgrund.
Ortopedisk sneaker-liknande sko med rem för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk sneaker-liknande sko med rem för män

594,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vi presenterar vår ortopediska sneakersko med rem för män. Den här skon kombinerar en sneakerinspirerad design med ett praktiskt remsystem och är den perfekta kombinationen av komfort och stil.

Attribut:

 • Klackhöjd: ≤ 1 cm
 • Material: Bomull
 • Material i sulan: EVA

Vi presenterar vår ortopediska sneakersko med rem för män. Den här skon kombinerar en sneakerinspirerad design med ett praktiskt remsystem och är den perfekta kombinationen av komfort och stil.

En avslappnad look för alla tillfällen
En avslappnad look för alla tillfällen

Våra ortopediska herrtofflor har en sneakerinspirerad design som kombinerar komfort med en avslappnad look. Den distinkta designen på dessa skor kompletterar en mängd olika outfits, från avslappnad till halvformell. Oavsett om du är hemma eller på resande fot ger dessa slip-ons en touch av stil till din vardagsoutfit.

Dessutom ger remmarna en touch av originalitet till designen, så att du kan justera dem för optimal passform och extra komfort. Den distinkta designen gör dessa tofflor till ett utmärkt val för män som inte vill kompromissa mellan stil och komfort.

Perfekt stöd för dina fötter

Utan att uppehålla oss vid de medicinska fördelarna bör det noteras att våra ortopediska tofflor för män erbjuder en överlägsen komfortnivå tack vare sin specifika design.

De ger tillräckligt stöd för fötterna, hjälper till att minska trycket och främjar en naturlig gång. Deras mjuka, dämpande innersula säkerställer komfort för varje steg, oavsett aktivitet eller rörelse. Så dessa tofflor är idealiska för män som vill maximera sitt dagliga välbefinnande.

0-cf92e1.jpeg

Perfekt passform för alla

0-cf92e1.jpeg

Vi förstår att varje man är unik och att hans komfortbehov också är det. Därför har våra ortopediska herrtofflor en praktisk rem.

Remmen gör det enkelt att anpassa tofflorna till dina fötter, så att du får en perfekt passform. Oavsett storlek eller form på dina fötter erbjuder dessa tofflor en komfortnivå som är skräddarsydd för dina specifika behov.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

≤ 1 cm

Material

Bomull

Material i sulan

EVA

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.