Snabbtorkande ortopedisk sommartoffel för män som placeras på en sten
Snabbtorkande, ventilerande ortopedisk sommartoffel för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Snabbtorkande, ventilerande ortopedisk sommartoffel för män

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vi presenterar vår andningsaktiva, snabbtorkande ortopediska sommartoffla för män. Skon är perfekt för varma sommardagar och kombinerar utmärkt andningsförmåga med snabbtorkande egenskaper för att hålla dig bekväm och sval.

Attribut:

 • Material: Bomull
 • Material i sulan: EVA

Vi presenterar vår andningsaktiva, snabbtorkande ortopediska sommartoffla för män. Skon är perfekt för varma sommardagar och kombinerar utmärkt andningsförmåga med snabbtorkande egenskaper för att hålla dig bekväm och sval.

Fräschhet och välbefinnande under varma dagar
Fräschhet och välbefinnande under varma dagar

En av de viktigaste egenskaperna hos dessa ortopediska sommartofflor är dess exceptionella andningsförmåga. Tack vare denna design cirkulerar luften fritt inuti tofflan och håller dina fötter svala och torra även under de varmaste dagarna.

Denna funktion är särskilt uppskattad under sommarmånaderna, när höga temperaturer kan göra traditionella skor obekväma. Med dessa tofflor kan du njuta av sval komfort i varje steg, oavsett temperaturen utomhus.

Praktisk efter stranden eller poolen

Dessa ortopediska herrskor andas och har dessutom en snabbtorkande funktion. Denna funktion är mycket praktisk, särskilt om du gillar att tillbringa tid på stranden eller vid poolen.

Efter en simtur kan du helt enkelt ta på dig dessa tofflor och deras snabbtorkande material gör resten, avdunstar snabbt vatten för att hålla dina fötter torra och bekväma. Denna egenskap gör tofflorna idealiska för sommarutflykter och semestrar vid vattnet.

Ett perfekt val för sommaren

Tack vare sin andningsförmåga och snabbtorkande egenskaper är dessa ortopediska tofflor det perfekta valet för sommaren. Oavsett om du tillbringar dagarna med att koppla av hemma, njuta av solen utomhus eller ta ett dopp på stranden eller i poolen, kommer dessa tofflor att hålla dig exceptionellt bekväm.

Dessutom gör den snygga designen och lätta känslan dem till ett perfekt val av sommarskor för alla män.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Bomull

Material i sulan

EVA

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.