Katt på en fönsterpinne
Fönsterplats för katt
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Fönsterplats för katt

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska fönsterplatsen är perfekt för din katt en fantastisk utsikt över världen utanför och en behaglig känsla av välbefinnande och öppenhet. Sittplatsen fästs i fönstret så att din katt kan klättra upp och njuta av utsikten samtidigt som den sitter säkert. Fästena på baksidan är enkla att montera och ger tillräckligt med utrymme för att katten ska kunna klättra in och ut utan problem.

Attribut:

 • Mått: Bredd: 20 cm Djup: 12,2 cm Höjd: 28,3 cm

Den ortopediska fönsterplatsen är perfekt för din katt en fantastisk utsikt över världen utanför och en behaglig känsla av välbefinnande och öppenhet. Sittplatsen fästs i fönstret så att din katt kan klättra upp och njuta av utsikten samtidigt som den sitter säkert. Fästena på baksidan är enkla att montera och ger tillräckligt med utrymme för att katten ska kunna klättra in och ut utan problem.

Mjuk
Mjuk

Sittplatsen för katt ger ditt husdjur en härlig plats att koppla av på och en fantastisk utsikt över omvärlden. Den mjukare designen ger stöd åt ryggen och skyddar kattens ryggrad, medan det ventilerande meshtyget gör att pälsen kan andas.

Komfort

ortopedisk kattpinne

Sittplatsen är en perfekt lösning för att din katt ska kunna njuta av en otrolig utsikt och samtidigt ha en bekväm och säker plats att vila och koppla av på. Den är vackert utformad med slitstarkt, reptåligt material, perfekt för en stabil yta för din fyrbenta vän. Den levereras med ett säkert fäste som enkelt kan fästas på fönstret, tillräckligt starkt och flexibelt.

ortopedisk kattpinne
fastsättning på fönstret till den ortopediska kattpinnen

Hållbara material

fastsättning på fönstret till den ortopediska kattpinnen

Fönsterhyllan är den bästa produkten att ge din kattvän. Vår sittplats är utformad med kvalitetskomponenter och erbjuder en bekväm och säker plats för din favoritkatt. Din katt kan titta på utsikten utanför från sin favoritplats! Tillverkad av slitstarka material, inklusive tyg som andas.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

Bredd: 20 cm
Djup: 12,2 cm
Höjd: 28,3 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.