Vi ser en svart lädermockasin med en diskret mun på ovansidan, som hålls av en vit hand.
Loafers i äkta italienskt läder för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Loafers i äkta italienskt läder för män

1844,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par kvalitetsloafers? Välj detta par, som finns i svart och brunt, i äkta koskinn. Dessa exceptionella skor är lätta att ta på och lätta att sköta och kommer att hålla i många år! Deras omsorgsfulla finish kommer att tilltala de mest krävande och kompromisslösa männen.

Attribut:

 • Material: Läder från ko

Letar du efter ett par kvalitetsloafers? Välj detta par, som finns i svart och brunt, i äkta koskinn. Dessa exceptionella skor är lätta att ta på och lätta att sköta och kommer att hålla i många år! Deras omsorgsfulla finish kommer att tilltala de mest krävande och kompromisslösa männen.

Ett tidlöst föremål
Ett tidlöst föremål

Letar du efter ett tidlöst plagg som passar till alla klädstilar? Välj då detta par magnifika loafers i italienskt läder. Mjuka och smidiga, med en gummisula som absorberar stötar från vägen. Tveka inte längre!

Stil och komfort

Dessa snygga herrloafers är designade för maximal stil, stöd och komfort. Det raffinerade quiltade fodret håller dem dessutom svala och torra hela dagen. En dubbel halkskyddsförstärkning skyddar sulan vid varje steg och ger bättre grepp på hala ytor.

En bra investering

Våra fantastiska herrloafers är tillverkade av kvalitetsläder och är inte bara extremt slitstarka och tåliga, utan också vackra och sofistikerade. Dessa klassiskt utformade skor kommer att vara en bra långsiktig investering. Materialet är mjukt och bekvämt för dina fötter tack vare sin smidiga struktur.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Läder från ko

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.