ortopedisk sele för katter
Ortopedisk blomstersele för katter
297,00kr356,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk blomstersele för katter

297,00kr356,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopedisk blomstersele för katter har en stor, färgglad bohemisk blomma som inte bara ger stil utan också ultimat funktionalitet. Selen är perfekt för både lugna och aktiva katter. Dess design med pastellfärgade blommönster i olika nyanser är elegant, söt och passar till många olika stilar.

Ortopedisk blomstersele för katter har en stor, färgglad bohemisk blomma som inte bara ger stil utan också ultimat funktionalitet. Selen är perfekt för både lugna och aktiva katter. Dess design med pastellfärgade blommönster i olika nyanser är elegant, söt och passar till många olika stilar.

Ortopedisk sele för katter
Ortopedisk sele för katter
Den ortopediska kattselen är en unik lösning som gör att din söta katt kan utforska och ströva omkring utan besväret med ett traditionellt halsband. Den är tillverkad av slitstarkt, väderbeständigt tyg och ger en mjuk känsla mot din katts hud i form av ett färgglatt blommönster. Med vadderade skumkuddar på insidan hjälper denna sele till att lindra hård belastning på nacke och axlar genom att fördela kraften som utövas.

Ortopedisk sele

ortopedisk sele för katter
Den ortopediska selen med blommönster är den perfekta produkten för dig som vill ha komfort och säkerhet för sitt husdjur. Den ergonomiska designen ger en optimal passform runt överkroppen och ger maximal justerbarhet utan att begränsa kattens rörelser. Det mjuka tygfodret ser till att selen håller sig varm, medan de automatiskt justerbara fästena gör det enkelt att anpassa den till individuella inställningar.
ortopedisk sele för katter
katt som bär en ortopedisk sele

Söt kattsele

katt som bär en ortopedisk sele
Selen med blommönster är utformad för komfort och stöd åt din katt. Med tät stoppning ger den ett effektivt skydd mot skador och tryck från vassa kanter. Den är mjuk och andas, vilket ger maximal komfort samtidigt som den har en bra passform. Dessutom fördelar den specialdesignade ergonomiska formen dragkraften jämnt över kattens kropp och frigör bröstmusklerna.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.