Här visas ett par mycket eleganta beige ortopediska mockasiner för kvinnor. De har beige snörning och en mjuk brun gummisula.
Eleganta ortopediska loafers för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Eleganta ortopediska loafers för kvinnor

654,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa eleganta ortopediska loafers är perfekta för den aktiva kvinnan som letar efter en snygg, stödjande sko. Dessa loafers är tillverkade i ett mjukt tyg som andas och är mycket bekväma och lämpliga för långa arbetsdagar tack vare den inbyggda dämpningen. Yttersulan är halkfri för ökad komfort. Den här skon är perfekt för både vardags- och utomhusaktiviteter!

Dessa eleganta ortopediska loafers är perfekta för den aktiva kvinnan som letar efter en snygg, stödjande sko. Dessa loafers är tillverkade i ett mjukt tyg som andas och är mycket bekväma och lämpliga för långa arbetsdagar tack vare den inbyggda dämpningen. Yttersulan är halkfri för ökad komfort. Den här skon är perfekt för både vardags- och utomhusaktiviteter!

Perfekt för alla tillfällen
Perfekt för alla tillfällen
Våra eleganta ortopediska loafers är moderiktiga samtidigt som de ger maximalt stöd och komfort. Tillverkade av material som andas för timmar av bekväm användning. Oavsett om du ska till jobbet eller bara letar efter en ledig sko för alla tillfällen, kommer våra ortopediska loafers för kvinnor säkert att tillfredsställa dina behov!

En sofistikerad look

Dessa vackra ortopediska loafers är perfekta för kvinnor som vill ha en sofistikerad, trendig look. Dessa loafers är tillverkade av syntetläder och har ett extra mjukt foder som är superbekvämt och andas bra. De har en uttagbar innersula för extra stöd och kan enkelt anpassas för att passa dina behov.

Den komfort du behöver!

Dessa loafers är tillverkade av mjukt, flexibelt PU-läder och är utformade för maximal hållbarhet samtidigt som de ger den komfort du behöver. Med sin minimalistiska form har dessa loafers en modern, diskret look som enkelt kan matchas med alla typer av kläder. De har också en mycket bekväm och flexibel innersula!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.