Ortopedisk dubbel kattskål med vit metallställning presenterad på en grå ställning
Dubbel ortopedisk kattskål med metallhållare
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Dubbel ortopedisk kattskål med metallhållare

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska dubbla kattskålen med metallstöd är en högkvalitativ produkt som erbjuder en praktisk och bekväm lösning för att mata din trogna följeslagare. Denna ergonomiska skål är särskilt utformad för katter med led- eller muskelvärk och främjar en hälsosam hållning under matningen.

Attribut:

 • Material: Keramik och Metall
 • Mått: 25.5 x 15 x 10 cm

Den ortopediska dubbla kattskålen med metallstöd är en högkvalitativ produkt som erbjuder en praktisk och bekväm lösning för att mata din trogna följeslagare. Denna ergonomiska skål är särskilt utformad för katter med led- eller muskelvärk och främjar en hälsosam hållning under matningen.

En designad skål!
En designad skål!

Tack vare det dubbla formatet kan du erbjuda torrfoder och färskt vatten samtidigt i två separata fack. Inget mer jonglerande mellan olika skålar! Dessutom är dessa fack lätta att rengöra tack vare sin släta, sömlösa design. De är också halkfria för att förhindra oavsiktligt spill.
Den ortopediska dubbla kattskålen med metallstativ är en perfekt blandning av modern estetik och praktisk funktionalitet och kommer säkert att ge både dig och din älskade kattkompis komfort och tillfredsställelse.

Det bästa för din älskade katt!

Den ortopediska dubbla kattskålen med metallstöd är en intelligent lösning för kattägare som är måna om sina fyrbenta följeslagares välbefinnande. Denna innovativa skål är särskilt utformad för att främja en hälsosam och bekväm ätning och har en ergonomisk design för optimal positionering under måltiderna.
Den ortopediska skålen har ett robust metallstöd som ger den stabilitet din katt behöver när den äter. Det upphöjda stödet hjälper också till att förebygga matsmältningsproblem och sura uppstötningar som är vanliga hos vissa husdjur.

Komfort och elegans!

Tack vare sin unika design gör denna dubbla skål det enkelt att mata din katt, samtidigt som den bevarar dess välbefinnande. Den robusta metallbasen ger optimal stabilitet och förhindrar att din katt halkar när den äter.
Den ortopediska skålen är tillverkad av ett slitstarkt, giftfritt material som skyddar ditt husdjurs hälsa och underlättar matsmältningen. Den har också en slät yta som är lätt att rengöra, vilket garanterar oklanderlig hygien.
Genom att välja denna dubbla ortopediska skål med metallstöd erbjuder du din katt en säker och hälsosam matmiljö.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Keramik och Metall

Mått

25.5 x 15 x 10 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.