katt i othopedisk korg
Ortopedisk kattbädd
356,00kr475,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk kattbädd

356,00kr475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna ortopediska kattbädd är utformad för ditt husdjur maximal komfort. Den är tillverkad av mjuk, varm och bekväm plysch som inte deformeras med tiden. Den anpassar sig perfekt till kattens morfologi och erbjuder nollgravitation, så att den inte orsakar smärta i ömtåliga leder eller ben. Den helt vadderade ytan minskar trycket på musklerna samtidigt som vikten fördelas jämnt.

Attribut:

 • Färg: Grå

Denna ortopediska kattbädd är utformad för ditt husdjur maximal komfort. Den är tillverkad av mjuk, varm och bekväm plysch som inte deformeras med tiden. Den anpassar sig perfekt till kattens morfologi och erbjuder nollgravitation, så att den inte orsakar smärta i ömtåliga leder eller ben. Den helt vadderade ytan minskar trycket på musklerna samtidigt som vikten fördelas jämnt.

Ergonomisk form
Ergonomisk form
Den ortopediska kattbädden är det viktigaste sovtillbehöret för att underhålla, skydda och stödja din katts rygg och ryggrad utan ansträngning. Kuddens ergonomiska form ger optimalt stöd för kattens huvud, nacke och axlar, vilket ger ägaren en chans till välförtjänt vila efter en lång dag.

Komfort

katt i othopedisk korg
Den ortopediska kattbädden är den perfekta madrassen för fyrbenta kattdjur. Den ger din katt all den komfort den behöver utan att kompromissa med estetiken i ditt hem. Denna eleganta kudde är tillverkad av mjukt, slitstarkt tyg och har fyllts med förstklassigt skummaterial för din följeslagare en känsla av värme och stöd.
katt i othopedisk korg
katt i en ortopedisk korg

Lyxig känsla

katt i en ortopedisk korg
Den ortopediska korgens botten är tillverkad av fiber och fylld med en mjuk madrass som gör att din följeslagare känner sig helt bekväm hela natten och även för långa tupplurer under dagen. Kraftiga sömmar ser till att korgen hålls intakt. Den här korgen har en ojämförligt lyxig känsla och är utformad som bara de finaste sängarna kan vara.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Grå

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.