lutande hundskål
Lutande skål för små hundar
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Lutande skål för små hundar

594,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den lutande skålen för små hundar är den perfekta produkten för en hälsosam och balanserad kost för ditt husdjur. Den hållbara skålen är tillverkad av keramik och ger långvarigt stöd som inte slits ut ens efter flera års användning. Skålens höjd är särskilt utformad för små hundar så att de inte behöver böja sig framåt eller hamna i en obekväm position när de äter.

Attribut:

 • Dimension: Skål: 13,3 cm Höjd: 9 cm

Den lutande skålen för små hundar är den perfekta produkten för en hälsosam och balanserad kost för ditt husdjur. Den hållbara skålen är tillverkad av keramik och ger långvarigt stöd som inte slits ut ens efter flera års användning. Skålens höjd är särskilt utformad för små hundar så att de inte behöver böja sig framåt eller hamna i en obekväm position när de äter.

Hållbar och reptålig
Hållbar och reptålig

Den lutande matskålen för små hundar är det perfekta tillbehöret för att förbättra hälsan och komforten för din fyrbenta älskling! Denna hållbara skål är tillverkad av robusta, reptåliga material och gör att ditt husdjur kan äta i en naturlig ställning för att lindra det fysiska obehag som kan orsakas av att äta i en ansträngd eller böjd position.

Trevligare måltider

hundskålens grader

Den lutande skålen för små hundar är ett praktiskt tillbehör som anpassar sig perfekt till din fyrbenta väns behov. Tack vare den perfekta lutningen kan din lilla fluffboll sitta bekvämt vid måltiderna. Dessutom garanterar den böjda formen med rundade kanter oklanderlig hygien och gör det enkelt att rengöra efter varje användning! Dess stabiliserande bas är inte bara exceptionellt praktisk.

hundskålens grader
skål med kroketter

Bättre matsmältning

skål med kroketter

Den upphöjda skålen för små hundar är en praktisk, funktionell skål som uppfyller behoven hos små hundar. Den gör matningen av din hund bekvämare och effektivare genom att förbättra matsmältningen
Skålen är tillverkad av slitstarka och släta material, är lätt att rengöra i diskmaskin och kommer alltid att vara snygg tack vare sina neutrala nyanser med moderna toner.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Dimension

Skål: 13,3 cm
Höjd: 9 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.