Ortopedisk dubbel hundskål i rostfritt stål med vit bakgrund
Ortopedisk dubbel hundskål i rostfritt stål
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk dubbel hundskål i rostfritt stål

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska dubbla hundskålen i rostfritt stål är ett högkvalitativt tillbehör som utformats särskilt för hundars närings- och hälsobehov. Skålen är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål och garanterar långvarig användning utan att äventyra livsmedelshygienen.

Attribut:

 • Material: Rostfritt stål
 • Mått: 26 x 14 x 8.5 cm

Den ortopediska dubbla hundskålen i rostfritt stål är ett högkvalitativt tillbehör som utformats särskilt för hundars närings- och hälsobehov. Skålen är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål och garanterar långvarig användning utan att äventyra livsmedelshygienen.

En skål med lycka för din hund!
En skål med lycka för din hund!

Den största fördelen med denna skål är dess ortopediska design. Den har en justerbar höjd för att säkerställa att din hund är i rätt position när den äter, för att förhindra ledsmärta hos hundar med rörelseproblem.
Den ortopediska dubbla hundskålen i rostfritt stål är ett perfekt val för ägare som är måna om sitt husdjurs välbefinnande. Den är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet, är exceptionellt hållbar och motstår effektivt repor, fläckar och korrosion.
Din hund förtjänar det bästa!

En vacker skål!

Den ortopediska hundskålen är ett viktigt tillbehör för att säkerställa välbefinnandet hos våra fyrbenta följeslagare. Denna dubbelskål i rostfritt stål är omsorgsfullt utformad och erbjuder en praktisk, ergonomisk lösning för hundar med ledproblem.
Tillverkad av robust, slitstarkt rostfritt stål, garanterar denna skål exceptionell hållbarhet och oklanderlig hygien. Den moderna, eleganta designen passar perfekt in i alla miljöer.
Tack vare den dubbla funktionen kan du separera din hunds mat och vatten i två separata fack.

Och bekväm!

Den genomtänkta designen har två separata fack, så att du kan separera våt- och torrfoder eller servera två olika husdjur samtidigt. Tack vare den generösa storleken rymmer skålen en stor mängd mat för att tillfredsställa även den mest krävande aptiten.
Det som gör den här skålen unik är dess ortopediska funktion. Den främjar en bekväm position under ätandet, vilket effektivt minskar trycket på hundens leder och förhindrar all risk för smärta eller obehag i samband med ätandet.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Rostfritt stål

Mått

26 x 14 x 8.5 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.