anti-wolverine skål för hund
Anti-gluttony- skål
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Anti-gluttony- skål

118,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna anti-gluttony-skål är tillverkad av slitstark plast och erbjuder alla fördelar med en vanlig matskål. Fodret är uppdelat i flera fack, vilket förhindrar att djuret äter all sin mat på en gång och låter dig kontrollera de mängder som intas, vilket hjälper djuret undvika matsmältningsproblem. Det gör också att du kan övervaka din hunds hälsa och välbefinnande genom att ge den en hälsosam och balanserad kost.

Attribut:

 • Dimension: 18.5×23.5×5 cm

Denna anti-gluttony-skål är tillverkad av slitstark plast och erbjuder alla fördelar med en vanlig matskål. Fodret är uppdelat i flera fack, vilket förhindrar att djuret äter all sin mat på en gång och låter dig kontrollera de mängder som intas, vilket hjälper djuret undvika matsmältningsproblem. Det gör också att du kan övervaka din hunds hälsa och välbefinnande genom att ge den en hälsosam och balanserad kost.

Bättre näring
Bättre näring
Anti-gluttony-skålen är en praktisk och genialisk produkt som hjälper dig att kontrollera dina älskade husdjurs matintag. Skålen är tillverkad av slitstarkt material och kan låta dina djur äta och dricka samtidigt som de behåller sina hälsosamma matvanor. Med sitt patenterade system delar skålen upp maten i små, lika stora portioner, vilket innebär att ditt husdjur inte kommer överäta.

Begränsar frossare

anti-gluttonskål med kroketter
Anti-gluttony-skålen är den perfekta lösningen för hundägare som vill förhindra att deras husdjur äter för snabbt. Den har en innovativ, ergonomisk design som är särskilt utformad för att göra hundens matintag långsammare genom att tvinga den att ta en liten mängd åt gången. Den unika designen är helt platt och mycket tunn.
anti-gluttonskål med kroketter
anti-wolverine skål för hund

Enkel åtkomst

anti-wolverine skål för hund
Anti-gluttony-skålen är den perfekta produkten för hundägare som vill kontrollera hur mycket mat deras husdjur äter. Med innovativ teknik erbjuder denna skål ett antal praktiska fördelar. För det första gör den ergonomiska formen det enkelt för hundar att komma åt maten, vilket förhindrar att skadliga matvanor bildas och främjar kontrollerad, hälsosam ätning.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Dimension

18.5×23.5×5 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.