halkskyddad skål i flera färger
Hopfällbar matskål
237,00kr297,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Hopfällbar matskål

237,00kr297,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den hopfällbara, halkfria skålen är utformad för din hund en hälsosam och balanserad kost. Skålen är lätt att bära och kan fällas ihop för snabb och bekväm förvaring, medan den fyrkantiga formen förhindrar att skålen glider eller välter när din hund äter. Tack vare de speciella innerväggarna i polypropylen bromsar anti-gluttony-skålen hundarnas okontrollerbara matfrossa.

Den hopfällbara, halkfria skålen är utformad för din hund en hälsosam och balanserad kost. Skålen är lätt att bära och kan fällas ihop för snabb och bekväm förvaring, medan den fyrkantiga formen förhindrar att skålen glider eller välter när din hund äter. Tack vare de speciella innerväggarna i polypropylen bromsar anti-gluttony-skålen hundarnas okontrollerbara matfrossa.

Underlättar sväljning
Underlättar sväljning
Den hopfällbara djurskålen är perfekt för husdjur. Den är tillverkad av slitstarka material och är extremt tålig mot stora hundar och katter. Skålen har en platt design som passar alla typer av golv, så att djuret inte behöver skynde i sig maten om det har nack- eller ryggproblem.

Praktiskt

halkskyddad skål i flera färger
Den hopfällbara anti-gluttonskålen är den perfekta följeslagaren för husdjursälskare. Den kontrollerar effektivt mängden mat som ett husdjur äter vid varje måltid och förhindrar övermatning. Många andra skålar är robusta, men denna pålitliga hopfällbara skål är tillräckligt praktisk för att enkelt kunna förvaras och transporteras.
halkskyddad skål i flera färger
anti-gluttonskål

Lätt att transportera

anti-gluttonskål
Den hopfällbara matskålen är ett måste för alla djurälskare! Denna praktiska, hållbara nylonskål är perfekt för att ta med ditt husdjur överallt och är tillräckligt stor för att tillgodose alla husdjurets matbehov. Den hopfällbara skålen minskar sin storlek avsevärt när den viks ihop och förvaras enkelt i väskan, vilket ger ditt husdjur mer frihet när ni reser och gör det mycket lättare att ta med extra mat.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.