hund i en ortopedisk korg
Bekväm soffa för hundar
1368,00kr2141,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Bekväm soffa för hundar

1368,00kr2141,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Hundsoffan är en idealisk lösning för hundägare som vill ge sitt husdjur den hälsa det behöver utan att slösa bort utrymme. Denna soffa är tillverkad av högkvalitativa material och är speciellt utformad för ditt husdjur en mysig och varm plats. Den fluffiga insidan garanterar långa timmar av komfort, medan dess skumbas har en ergonomisk design som stöder rygg och huvud.

Hundsoffan är en idealisk lösning för hundägare som vill ge sitt husdjur den hälsa det behöver utan att slösa bort utrymme. Denna soffa är tillverkad av högkvalitativa material och är speciellt utformad för ditt husdjur en mysig och varm plats. Den fluffiga insidan garanterar långa timmar av komfort, medan dess skumbas har en ergonomisk design som stöder rygg och huvud.

Halkfri
Halkfri
Hundsoffan är den perfekta platsen för din fyrbenta vän. Soffan är tillverkad av ett mjukt och bekvämt halkfritt material som ger maximal lyx och stöd för din hund. Den ergonomiska formen ger en hälsosam hållning som din hund kommer att älska, medan skumvadderingen ger maximal extra komfort.

Avslappnande sömn

ortopedisk hundbädd
Den bekväma hundsoffan är den bästa platsen för din fyrbenta vän. Den är tillverkad av andningsbara och slitstarka tyger som gör det möjligt att sova avkopplande eller vila skönt på möbeln. Den har ett mjukt skumgummi som ger perfekt symmetri mellan mjukhet och stöd, samt avtagbara överdrag.
ortopedisk hundbädd
hund i en ortopedisk korg

Avslappning

hund i en ortopedisk korg
Denna bekväma hundsoffa är ett måste för ditt husdjur! Soffan är helt sydd och vadderad och passar hundar i alla storlekar. Den mjuka, slitstarka tygkonstruktionen ger en fast bas för din hund att känna sig bekväm på under långa vilo- och avkopplingsstunder.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.