brun ortopedisk hundbädd
Ortopedisk plyschsoffa för hundar
594,00kr1249,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk plyschsoffa för hundar

594,00kr1249,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska hundsoffan i plysch ger ditt husdjur den komfort och det stöd det behöver, utan att kompromissa med kvaliteten och skönheten i ditt hem. Den högkvalitativa strukturen är förstärkt med metallfjädrar för oklanderligt stöd och maximal hållbarhet.

Den ortopediska hundsoffan i plysch ger ditt husdjur den komfort och det stöd det behöver, utan att kompromissa med kvaliteten och skönheten i ditt hem. Den högkvalitativa strukturen är förstärkt med metallfjädrar för oklanderligt stöd och maximal hållbarhet.

Formminne
Formminne

Denna ortopediska plyschhundssoffa är speciellt utformad för maximal komfort för din fyrbenta vän. Det mjuka plyschöverdraget luktar rent och kommer att lugna ditt älskade husdjur när det slappnar av. Den mjuka dynan i minnesskum anpassar sig perfekt till din hunds naturliga konturer. Soffan har ett fleece-lager som är behagligt att ta på.

Lindrar tryck i lederna

brun hund soffa

Orthopaedic Plush Dog Sofa är en mjuk plyschkudde som är perfekt för ditt husdjur en djup, fridfull och vilsam sömn. Soffan är tillverkad av mjukt material och har en insida av mjukt skumgummi med hög andningsförmåga som avlastar lederna så att din hund får det stöd och den komfort som den så desperat behöver.

brun hund soffa
plyschsoffa för hund

Bekväm

plyschsoffa för hund

Den ortopediska plyschsoffan är ett underbart sätt att ge din hund en lyxig och bekväm plats att vila på. Den breda, plyschiga sitsen är tillverkad av skumgummi med hög densitet för extra stöd. Det mjuka plyschöverdraget är slitstarkt, lätt att rengöra och mycket bekvämt.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.