ortopediska skor för hundar
Ortopediska hundskor
713,00kr773,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska hundskor

713,00kr773,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska hundskor är det perfekta sättet att ge ditt husdjur optimalt medicinskt skydd. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och kan anpassas till din hunds fötter, vilket ger utmärkt stöd samtidigt som de skyddar känsliga leder och ben från skador. De finns i flera olika storlekar och du kan välja de färger som passar din stil och din hunds utseende perfekt.

Dessa ortopediska hundskor är det perfekta sättet att ge ditt husdjur optimalt medicinskt skydd. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och kan anpassas till din hunds fötter, vilket ger utmärkt stöd samtidigt som de skyddar känsliga leder och ben från skador. De finns i flera olika storlekar och du kan välja de färger som passar din stil och din hunds utseende perfekt.

Komfort
Komfort
Ortopediska hundskor är utformade för ditt husdjur skydd och komfort. De är tillverkade av en kombination av starka, mjuka och följsamma material som formar sig perfekt efter din hunds tassar så att den kan röra sig fritt och enkelt. Slitstarka gummisulor ger skorna nötningsbeständighet och utmärkt grepp på våta ytor.

Fri rörlighet

ortopediska hundskor
Ortopediska hundskor är utformade för extra stöd och skydd för ditt husdjurs tassar. Skorna är tillverkade av slitstarka material och är utformade för stor rörelsefrihet och möjlighet att utöva ett jämnt tryck på lederna, så att de har ett bra grepp om marken.
ortopediska hundskor
justerbar hundsko

Vattentät

justerbar hundsko
Ortopediska hundskor erbjuder en innovativ och bekväm lösning för rörelseproblem, artrit, smärta och gångsvårigheter. Skosulan är flexibel och robust, helt vattentät och andas. Det elastiska yttermembranet i nylon är tillräckligt starkt för att tåla aggressiv träning, medan fodret i neopren ger en silkeslen känsla mot hundens tassar.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.