två låtsasben i plast med ortopediska kompressionsstrumpor för kvinnor mot vit bakgrund
Ortopediska kompressionsstrumpor för kvinnor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska kompressionsstrumpor för kvinnor

594,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska kompressionsstrumpor för kvinnor är utformade för långvarig lindring. De är tillverkade med hög elasticitet som respekterar fotens naturliga rörelser samtidigt som de ger optimalt stöd och förbättrar blodcirkulationen utan överdriven kompression. Det ventilerande, fukttransporterande materialet håller fötterna torra och bekväma hela dagen, vilket gör strumporna perfekta för arbete eller fritidsaktiviteter.

Attribut:

 • Storlek: L, M, XL, XXL
 • Antal delar: Uppsättning med 2 par

Ortopediska kompressionsstrumpor för kvinnor är utformade för långvarig lindring. De är tillverkade med hög elasticitet som respekterar fotens naturliga rörelser samtidigt som de ger optimalt stöd och förbättrar blodcirkulationen utan överdriven kompression. Det ventilerande, fukttransporterande materialet håller fötterna torra och bekväma hela dagen, vilket gör strumporna perfekta för arbete eller fritidsaktiviteter.

Återfå din rörelsefrihet
Återfå din rörelsefrihet

Ortopediska kompressionsstrumpor för kvinnor är tillverkade av stretchigt tyg som andas. Strumporna rekommenderas särskilt för blivande mammor och personer som lider av dagliga besvär som tunga ben eller vätskeretention. Dessa strumpor kommer att bli dina dagliga allierade för att återfå din rörelsefrihet och komfort!

En terapeutisk och bekväm lösning

Ortopediska kompressionsstrumpor för kvinnor erbjuder en terapeutisk och bekväm lösning, speciellt utformad för att stödja dig. Strumpan har en bekväm passform som gör att den sitter perfekt på kroppen och minimerar friktionen för maximalt välbefinnande under hela dagen. Den är också mycket lätt att ta på, så att personer med nedsatt rörlighet eller artrit enkelt kan ta på sig strumporna utan extra ansträngning.

En innovativ lösning

Ortopediska kompressionsstrumpor för kvinnor är en innovativ lösning som är utformad för att lindra smärta och stärka muskler, senor och leder i dina ben. De kan också ge extra stöd under graviditet och flygresor. De är tillverkade av mycket töjbara material och ger jämn kompression på benet, vilket förbättrar din totala komfort avsevärt.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Storlek

L, M, XL, XXL

Antal delar

Uppsättning med 2 par

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.