Ett par fötter med bruna skor med snörning och kardborreband
Vinterskor med päls för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Vinterskor med päls för kvinnor

654,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vårt par pälsade vinterskor för kvinnor är ett utmärkt alternativ för vinterförhållanden, med bra stöd för fotleden. Dessutom ger designen med kardborreband och snörning och den vackra färgen dem en snygg look. Förutom att ge dig optimal isolering och fuktskydd är de synonymt med mode och komfort med sina vadderade sulor.

Attribut:

 • Material: PU

Vårt par pälsade vinterskor för kvinnor är ett utmärkt alternativ för vinterförhållanden, med bra stöd för fotleden. Dessutom ger designen med kardborreband och snörning och den vackra färgen dem en snygg look. Förutom att ge dig optimal isolering och fuktskydd är de synonymt med mode och komfort med sina vadderade sulor.

Dessa vinterskor i päls för kvinnor är synonyma med stil och komfort, samtidigt som de skyddar fötterna mot stötar. Dessa ergonomiska ortopediska skor är idealiska för att stödja dina fötter hela tiden och hålla dem varma hela dagen. Med dessa skor på fötterna är du väl rustad för vintern. Dina fötter får bra stöd och du kommer aldrig mer att frysa på vintern.

Snörning och kardborreband

3518-4c45d3.jpeg

Dessa vinterskor för kvinnor är designade för att erbjuda elegant stil samtidigt som de håller dina fötter varma och bekväma hela tiden. Tack vare det högkvalitativa syntetmaterialet kommer dessa skor att vara bland de bästa valen för att tackla de kalla vintermånaderna. Du kan anpassa dem till din storlek tack vare snörningen och kardborreknäppningen vid vristen, så att du kan hitta den perfekta passformen för dina fötter.

3518-4c45d3.jpeg

Perfekta skor för vinterväder

Våra ortopediska skor är tillverkade av läderimitation med ett syntetiskt material som är mycket tåligt mot låga temperaturer. Dessutom ger de perfekt skydd mot kyla och vind tack vare vadderingen i fuskpäls på insidan. Yttersulorna ger dig utmärkt grepp på marken, oavsett om den är våt eller till och med snöig.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

PU

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.