En brun matta broderad på en vit bakgrund med en brun väska och ett radband.
Radbandsväska och ortopedisk matta
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Radbandsväska och ortopedisk matta

535,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Setet med radbandsväska och ortopedisk matta är en komplett lösning för optimal komfort. Den ortopediska mattan minskar belastningen på lederna och gör att du kan dra full nytta av de många fördelarna med en stabil yta. Med ett specialskum, och andningsbart och ultramjukt material i teknikens framkant, erbjuder den ett hållbart alternativ för att upprätthålla deras muskulära välbefinnande.

Attribut:

 • Vikt: 0.2 kg
 • Mått: 70×110 cm
 • Material: Polyester

Setet med radbandsväska och ortopedisk matta är en komplett lösning för optimal komfort. Den ortopediska mattan minskar belastningen på lederna och gör att du kan dra full nytta av de många fördelarna med en stabil yta. Med ett specialskum, och andningsbart och ultramjukt material i teknikens framkant, erbjuder den ett hållbart alternativ för att upprätthålla deras muskulära välbefinnande.

Väl genomtänkt för dig
Väl genomtänkt för dig

Setet med radbandsväska och ortopedisk matta är en uppsättning kvalitetsprodukter som erbjuder en komplett lösning för optimal hållning och den komfort som behövs för daglig bön. Paketet innehåller en mjuk ortopedisk matta med dubbla skumlager som ger bästa möjliga hållning under arbetet.

En lugnande känsla

Setet med radbandsväska och ortopedisk matta ger ultimat komfort för känsliga fötter. Det består av en ortopedisk matta som är formad efter foten. Med en kudde skapar den en lugnande känsla och är mjuk att ta på. Du kommer inte att vilja vara utan den!

Oöverträffad stabilitet

Detta set med radbandväska och ortopedisk matta är ett måste för alla som lider av smärta eller spänningar i fötter och knän. Mattan är tillverkad av högkvalitativt, andningsbart skumtyg och är utformad för utmärkt ledstabilisering när du ligger ner.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Vikt

0.2 kg

Mått

70×110 cm

Material

Polyester

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.