Två fötter i svarta ortopediska sandaler mot en gul bakgrund.
Bekväm ortopedisk sandal med mjuka sömmar för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Bekväm ortopedisk sandal med mjuka sömmar för kvinnor

309,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Upptäck våra bekväma ortopediska damsandaler med mjuka sömmar, speciellt utformade för ultimat komfort för dina fötter. Sandalerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både mjuka och slitstarka.

Attribut:

 • Material: Konstläder
 • Material i sulan: Gummi
 • Klackhöjd: 1 till 3 cm

Upptäck våra bekväma ortopediska damsandaler med mjuka sömmar, speciellt utformade för ultimat komfort för dina fötter. Sandalerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både mjuka och slitstarka.

Exceptionell komfort och stöd
Exceptionell komfort och stöd

Våra bekväma ortopediska damsandaler med mjuka sömmar är utformade för exceptionellt stöd för dina fötter. Den dämpande innersulan ger optimal dämpning och minskar trycket på fötter och leder.

De flexibla sömmarna gör att sandalen anpassar sig till dina fötters naturliga rörelser, vilket ger dig en känsla av lätthet och frihet. Dessutom bidrar den något upphöjda hälen till en balanserad gång och minskar spänningar i fot och fotled. Njut av oöverträffad komfort i våra ortopediska sandaler med mjuka sömmar.

Kvalitetsmaterial och hållbarhet

Våra ortopediska sandaler med mjuka sömmar är tillverkade av kvalitetsmaterial som garanterar lång livslängd. Det konstläder som används i designen ger en mjuk och elegant känsla samtidigt som det tål vardagligt slitage.

Den omsorgsfulla finishen ger sandalerna en touch av förfining. Dessutom ger gummisulan utmärkt grepp på olika underlag, så att du kan gå med tillförsikt. Njut av sandaler som klarar tidens gång samtidigt som de ger dina fötter konstant komfort.

Mångsidighet och stil

Våra ortopediska damsandaler med mjuka sömmar kombinerar mångsidighet och stil. Den eleganta designen gör det enkelt att anpassa sandalerna till en mängd olika outfits, från vardag till fint. Oavsett om det är en avkopplande dag på stranden eller en kväll ute på stan, kommer dessa sandaler att ge dig en look som är både bekväm och modern.

De finns i en mängd olika färger så att du kan välja den som bäst passar din personliga stil. Uttryck din individualitet samtidigt som du njuter av optimal komfort med våra ortopediska sandaler med mjuka sömmar.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Konstläder

Material i sulan

Gummi

Klackhöjd

1 till 3 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.