En mycket närbild av en rosa bönematta med uppvikt kant
Strukturerad ortopedisk bönematta
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Strukturerad ortopedisk bönematta

416,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den strukturerade ortopediska bönemattan är ett viktigt tillbehör för människor som ber varje dag. Den är tillverkad av högkvalitativa, mjuka och hållbara material. Den strukturerade ytan känns mjuk vid beröring och ger en unik känsla av komfort för dem som vill ha enkel tillgång till sina andliga traditioner.

Attribut:

 • Material: Polyester
 • Mått: 65×110 cm

Den strukturerade ortopediska bönemattan är ett viktigt tillbehör för människor som ber varje dag. Den är tillverkad av högkvalitativa, mjuka och hållbara material. Den strukturerade ytan känns mjuk vid beröring och ger en unik känsla av komfort för dem som vill ha enkel tillgång till sina andliga traditioner.

En matta designad för dig
En matta designad för dig

Den strukturerade ortopediska bönemattan är en magnifik matta som är utformad för att vara bekväm. Den är tillverkad av utmärkt kvalitet och ger ortopediskt stöd under den dagliga bönen. Den erbjuder den bekvämlighet som krävs för långvarig användning under den dagliga bönen.

Mer än stöd

Den strukturerade ortopediska bönemattan är ett måste i lyxiga färger. Denna robusta, högkvalitativa matta täcker hårda ytor och ger ett bekvämt stöd på golvet. Dess yta gör att personen som använder den lyfts upp från det hårda, stela golvet, vilket ger dig inte bara fysiskt stöd utan också en känsla av andlig intimitet.

Ett material i toppklass

Den strukturerade ortopediska bönemattan är en praktisk, ergonomisk matta som är särskilt utformad för att användas under bön. Den är tillverkad av högkvalitativa, vattenbeständiga material, och skummet ger extra dämpning och garanterar komfort och skydd för känsliga leder. Du kommer inte att vilja vara utan den!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Polyester

Mått

65×110 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.