Tatuerade män i svarta ortopediska tofflor med päls
Vattentäta ortopediska platåtofflor för män
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Vattentäta ortopediska platåtofflor för män

773,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa vattentäta ortopediska platåtofflor för män erbjuder en bekväm och hälsosam lösning för personer med ömtåliga fötter eller som lider av sjukdomar som diabetes, artrit, reumatoid artrit och många andra. Tofflorna är tillverkade av ventilerande, slitstarka tyger som är särskilt utformade för att hålla fötterna torra och varma, även i tuffa väderförhållanden.

Attribut:

 • Hauteur de Talon: Bas (1 cm-3 cm)
 • Saison: Hiver
 • Matière: EVA

Dessa vattentäta ortopediska platåtofflor för män erbjuder en bekväm och hälsosam lösning för personer med ömtåliga fötter eller som lider av sjukdomar som diabetes, artrit, reumatoid artrit och många andra. Tofflorna är tillverkade av ventilerande, slitstarka tyger som är särskilt utformade för att hålla fötterna torra och varma, även i tuffa väderförhållanden.

Unik design
Unik design
Våra vattentäta ortopediska platåskor för män är utformade för oöverträffad komfort och skydd. De är tillverkade av hållbara material av hög kvalitet och är robusta och testade under extrema förhållanden för optimal säkerhet. Deras unika design gör att du kan njuta av exceptionellt stöd samtidigt som du dämpar stegen på hårda underlag.

Utmärkt dämpning

Dessa vattentäta ortopediska platåtofflor för män ger exceptionell komfort och stöd för dina fötter. De är tillverkade i ett mjukt tyg som andas och håller fötterna svala och torra, samtidigt som de anpassar sig efter fotens naturliga form. Plattformsdesignen ger extra skydd för ditt ömtåliga fotvalv och utmärkt dämpning varje gång du tar ett steg.

Komplett skydd för foten

Våra vattentäta ortopediska platåtofflor för män är utformade med komfort och fothälsa i åtanke. Konstruktionen är robust och hållbar för ett komplett fotskydd. Mjuka gummisulor håller trycket jämnt fördelat över känsliga områden på foten och ger överlägsen dämpning.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Hauteur de Talon

Bas (1 cm-3 cm)

Saison

Hiver

Matière

EVA

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.