ortopedisk sportsko
Ortopediska sportskor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska sportskor

1665,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska sportkängor för kvinnor som ger ultimat skydd och stöd under träningen. Ovandelen är utformad med slitstarka material för extra lång livslängd, och de ultrabekväma innersulorna i skumgummi arbetar tillsammans för att dämpa dina steg. Som en extra bonus har de en mängd funktioner som utformats särskilt för komfort och prestanda: andningsförmåga, naturligt hålfotsstöd med mera.

Attribut:

 • Färg: Brun

Ortopediska sportkängor för kvinnor som ger ultimat skydd och stöd under träningen. Ovandelen är utformad med slitstarka material för extra lång livslängd, och de ultrabekväma innersulorna i skumgummi arbetar tillsammans för att dämpa dina steg. Som en extra bonus har de en mängd funktioner som utformats särskilt för komfort och prestanda: andningsförmåga, naturligt hålfotsstöd med mera.

Korrekt passform
Korrekt passform
Ortopediska sportkängor är utformade för exceptionellt skydd, stil och komfort. De har en styv ovandel på sidorna för extra stabilitet och stöd, och en dämpande innersula som ger varaktig dämpning vid varje steg. Den speciella konstruktionen gör att fötterna hos kvinnliga idrottare kan anpassas korrekt samtidigt som de får stöd så att kroppen kan dra nytta av optimal viktfördelning.

Enastående skydd

ortopedisk sportsko
Ortopediska damkängor är tillverkade av moderna, hudvänliga material. De har rätt passform och stöd och ger utmärkt stabilitet samt enastående skydd mot stötar, knäskador och stukningar. De är utformade i platta former med djup avlastning runt hälsenan, lugnar fotledens rörelser genom att ge extra grepp och minskar risken för stukning eller skada avsevärt.
ortopedisk sportsko
ortopedisk känga för kvinnor

Lätt och bekväm

ortopedisk känga för kvinnor
Dessa ortopediska sportkängor för kvinnor är lätta och extremt bekväma och har gott om dämpning och stöd så att du kan ta dig fram var du än går. Materialen är robusta och slitstarka, och den ventilerande ovandelen i tyg är populär bland joggare. Med sin anatomiska form ger denna modell dig en känsla av lätthet, med sin hälvaddering som avlastar foten.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Brun

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.