en fot med korrigeringsstrumpor mot vit bakgrund. En på foten och den andra på ingenting
Korrigerande strumpor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Korrigerande strumpor

297,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Korrigerande strumpor säljs i par. De är framtagna för personer som behöver stöd och stabilitet när de rör sig. Det flexibla materialet kombinerar komfort och styrka, så att du kan röra dig fritt utan att behöva oroa dig för att produkten ska deformeras. Finns i 2 olika storlekar för perfekt passform. Dessa korrigeringsstrumpor ger ett fast stöd och hjälper till att korrigera tårna för att minska risken för skador på grund av dålig hållning.

Attribut:

 • Färg: Rose

Korrigerande strumpor säljs i par. De är framtagna för personer som behöver stöd och stabilitet när de rör sig. Det flexibla materialet kombinerar komfort och styrka, så att du kan röra dig fritt utan att behöva oroa dig för att produkten ska deformeras. Finns i 2 olika storlekar för perfekt passform. Dessa korrigeringsstrumpor ger ett fast stöd och hjälper till att korrigera tårna för att minska risken för skador på grund av dålig hållning.

Din vän i vardagen
Din vän i vardagen

Dessa korrigeringsstrumpor är utformade för lindring till dig som lider av fotsmärta. De är tillverkade av högkvalitativa material och anpassar sig till tårnas form med extrem precision för att korrigera dålig tåställning och återföra dem till en mer naturlig position. Stretchmaterialet gör dem också lättare att ta på än ett par vanliga strumpor!

Den perfekta lösningen

Korrigerande strumpor är den perfekta lösningen för alla hållningsproblem och smärta. De är mjuka och bekväma och kommer att passa dina tår perfekt utan obehag eller irritation. Korrigerande strumpor är idealiska för tåstöd eftersom de kan bibehålla flexibiliteten i tån utan att behöva blockera den helt.

Flexibilitet och stöd

Korrigerande strumpor är utformade för dig flexibilitet och stöd där du behöver det. De är tillverkade i ett mjukt, stretchigt material för maximal komfort och flexibilitet. De är det perfekta tillbehöret för att lindra friktion, minska trycket från tår som är i kontakt med varandra och begränsa tårnas rörelser i sidled.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Rose

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.