Svart ortopedisk sko mot vit bakgrund
Vattentätta ortopediska tofflor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Vattentätta ortopediska tofflor

1011,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Våra vattentäta ortopediska tofflor är utformade för att hålla dina fötter bekväma och stabila när du går. De ger ett utmärkt skydd mot väder och vind och mot slitage under lång tid, samtidigt som de har en anatomisk form som håller foten skyddad och stabil. De material som används för att tillverka våra kängaskor är lätta, så de är mycket enkla att ta på och av.

Attribut:

 • Material: EVA

Våra vattentäta ortopediska tofflor är utformade för att hålla dina fötter bekväma och stabila när du går. De ger ett utmärkt skydd mot väder och vind och mot slitage under lång tid, samtidigt som de har en anatomisk form som håller foten skyddad och stabil. De material som används för att tillverka våra kängaskor är lätta, så de är mycket enkla att ta på och av.

Väderbeständig
Väderbeständig

Våra vattentäta ortopediska tofflor är utformade för utmärkt stöd och hålla dina fötter skyddade från väder och vind. Våra ortopediska tofflor är tillverkade av väderbeständigt och slitstarkt material som är mjukt att ta på och bekvämt att bära. Det ventilerande tyget absorberar svett och binder fukt för att hålla fötterna torra?

Ger skydd mot vatten

Vattentäta ortopediska tofflor skyddar mot vatten och smuts som kan tränga in genom sulan. Våra tofflor är perfekta för dig som är hemma, både inomhus och i trädgården. Tofflorna är tillverkade av slitstarka och hållbara material och är idealiska för att hålla fötterna torra i våta miljöer.

Mjuka material som andas

Våra vattentäta ortopediska tofflor är speciellt utformade för optimal komfort och långsiktigt stöd för personer med fot- och ankelproblem. De är tillverkade av mjuka material som andas och ger den perfekta kombinationen av dämpning och stöd för häl och fotled.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

EVA

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.