Röd chassiton och vit klädsel
Unisex ortopediska tofflor med mjuk päls
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Unisex ortopediska tofflor med mjuk päls

297,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Våra ortopediska unisextofflor med mjuk päls är utformade för utmärkt skydd och stöd för foten. Finns i sobra färger som smälter in perfekt i din outfit. Dessa ortopediska unisextofflor är perfekta för dig som vill ha komfort, ortopediskt stöd och en trendig look.

Attribut:

 • Säsong: Vinter
 • Material i sulan: Gummi
 • Material: Bomull

Våra ortopediska unisextofflor med mjuk päls är utformade för utmärkt skydd och stöd för foten. Finns i sobra färger som smälter in perfekt i din outfit. Dessa ortopediska unisextofflor är perfekta för dig som vill ha komfort, ortopediskt stöd och en trendig look.

Optimera komfort och hälsa
Optimera komfort och hälsa

Våra ortopediska tofflor är ultimata för dig som vill optimera din komfort och hälsa. De är tillverkade av mjuk bomull som andas, vilket gör att dina fötter känns mjuka och bekväma. Den mjuka vadderingen är perfekt för att hålla värmen.

Ett mångsidigt alternativ

Våra ortopediska unisextofflor är ett mångsidigt alternativ för dig som vill ha komfort, ortopediskt stöd och en modern look. Vadderingen ger säkerhet för leder, rygg och muskler samtidigt som den ger en dynamisk känsla för att minska påverkan av rörelser på hela kroppen.

Vattentäta och hållbar

Dessa ortopediska tofflor i mjuk bomull passar dina fötter perfekt och känns sköna hela dagen. Den vadderade innersulan ger dina fötter extra stöd och garanterar timmar av komfort. Dessutom är våra tofflor vattentäta och slitstarka.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Säsong

Vinter

Material i sulan

Gummi

Material

Bomull

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.