Beige tofflor på ett brunt parkettgolv
Halkfria ortopediska hemmatofflor för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Halkfria ortopediska hemmatofflor för kvinnor

297,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Våra halkfria ortopediska hemmatofflor är speciellt utformade för utmärkt hälsoskydd och maximal komfort. Tofflorna är tillverkade av en unik kombination av slitstarkt stretchmaterial som ger maximalt grepp och stöd för fötterna. De har också mjuk invändig stoppning för högsta möjliga komfort.

Attribut:

 • Klackhöjd: Platt (≤1cm)
 • Material Foder: Fleece
 • Säsong: Vinter
 • Material i sulan: PVC

Våra halkfria ortopediska hemmatofflor är speciellt utformade för utmärkt hälsoskydd och maximal komfort. Tofflorna är tillverkade av en unik kombination av slitstarkt stretchmaterial som ger maximalt grepp och stöd för fötterna. De har också mjuk invändig stoppning för högsta möjliga komfort.

Överlägsen kvalitet
Överlägsen kvalitet

Dessa ortopediska tofflor är utformade för den komfort och det stöd som dina fötter behöver, oavsett vilken aktivitet du ägnar dig åt. De är tillverkade av högkvalitativt tyg och har en mjuk innersula som ger en dämpande och stötdämpande känsla samtidigt som den naturliga gångrörelsen optimeras.

Starkt stöd för foten

Våra halkfria ortopediska tofflor för kvinnor är utformade för att vara bekväma att bära och tåliga mot tryck. Med sin ultramjuka sula ger de bra stöd för fötterna, särskilt fotvalven och hälarna. Dessutom har de en genialisk design med tjock dämpning som följer fötternas konturer och ger dem mer rörelsefrihet.

Memory foam

Våra ortopediska tofflor är specialdesignade för den komfort och det stöd som dina fötter behöver. Tofflorna är tillverkade av ultramjuka material och ger dig en känsla av lyx och bekvämlighet. Memory foam i sulan ger extra stöd runt de känsligaste områdena på foten, medan fleecefodret isolerar dina fötter från kalla temperaturer.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

Platt (≤1cm)

Material Foder

Fleece

Säsong

Vinter

Material i sulan

PVC

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.