Foto av lila ortopediska sandaler med klack som bärs av en kvinna med jeans
Ortopediska kilskor för kvinnor med halkfria sulor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska kilskor för kvinnor med halkfria sulor

475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska kilskor för kvinnor är tillverkade av robusta, mjuka och hållbara material som ger komfort för dina fötter. Sandalerna har en snygg, balanserad plattform som hjälper till att minimera stötar när du går. Kilsulan är halkfri för ett stabilare steg och ger utmärkt grepp på alla typer av underlag. Dessa sandaler finns i en rad olika färger och ger komfort och stil till dina vardagsoutfits.

Attribut:

 • Material: PU
 • Klackhöjd: Medium (3 cm-5 cm)
 • Material i yttersula: Radergummi
 • Typ av stängning: spänne

Dessa ortopediska kilskor för kvinnor är tillverkade av robusta, mjuka och hållbara material som ger komfort för dina fötter. Sandalerna har en snygg, balanserad plattform som hjälper till att minimera stötar när du går. Kilsulan är halkfri för ett stabilare steg och ger utmärkt grepp på alla typer av underlag. Dessa sandaler finns i en rad olika färger och ger komfort och stil till dina vardagsoutfits.

Kilsandaler i retrostil
Kilsandaler i retrostil
Dessa ortopediska kilskor för kvinnor är utformade för att erbjuda vintage retrostil samtidigt som de förebygger fotutmattning. Med halkskydd ger skon extra skydd mot oönskat halkande på en mängd olika underlag. Den ergonomiska och flexibla passformen gör att skon kan anpassas efter din storlek och ger optimalt stöd, medan den höga klacken ger en elegant touch till din stil.

Bekväma ortopediska sandaler i en rad olika färger

Foto
Halkfria ortopediska kilformade plattformssandaler för kvinnor är den perfekta blandningen av stil och komfort. Detta unika par är tillverkat av en slitstark kombination och hälens storlek ger extra stöd för tån med maximal stötdämpning. De dämpande innersulorna passar dig perfekt och främjar övergripande ortopedisk fothälsa. De finns i en rad olika färger och kommer att charma dig med sin innovativa vintagedesign.
Foto

Halkfria sandaler med mysig häl

Dessa ortopediska kilskor ger elegans och optimalt stöd för dina fötter. Dessa retro vintage-skor är tillverkade av robusta material och har en skön häl som fördelar vikten jämnt och ger stöd åt foten. De halkfria hälarna hjälper dig att hålla balansen när du går på olika underlag, så att du kan behålla optimal stabilitet hela dagen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

PU

Klackhöjd

Medium (3 cm-5 cm)

Material i yttersula

Radergummi

Typ av stängning

spänne

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.