0-aa9c05.jpeg
Ortopediska kängor för barn
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska kängor för barn

1368,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska barnkängor är en perfekt lösning för barn som lider av dålig hållning eller bristande rörlighet. Skon har exceptionell dämpning och är utformad för att hålla leder och muskler igång ordentligt, samtidigt som den alltid är mycket bekväm. Den speciella fotledsvadderingen ger optimal komfort, medan det flexibla stretchmaterialet anpassar sig efter barnets ständiga aktivitet.

Ortopediska barnkängor är en perfekt lösning för barn som lider av dålig hållning eller bristande rörlighet. Skon har exceptionell dämpning och är utformad för att hålla leder och muskler igång ordentligt, samtidigt som den alltid är mycket bekväm. Den speciella fotledsvadderingen ger optimal komfort, medan det flexibla stretchmaterialet anpassar sig efter barnets ständiga aktivitet.

Lättnad
Lättnad
Ortopediska kängor för barn är en hållbar lösning för den avlastning unga behöver. Designen säkerställer att barnen får den dämpning och det stöd de behöver för att växa, utan att kompromissa med stil eller modernitet som mjukas upp med vackra texturer och material som kombinerar komfort, andningsförmåga och hållbarhet.

Anpassad passform

blå ortopediska stövlar
Ortopediska kängor ger bästa möjliga stöd och maximal komfort för små fötter under utveckling. De robusta skorna är designade av ortopediska experter, tillverkade av kvalitetsmaterial och ger optimalt skydd för en hälsosam tillväxt av barnets fötter. De anatomiskt utformade innersulorna formar sig direkt efter foten för en personlig passform och ger ditt barn olika nivåer av dämpning beroende på vilken aktivitet de kommer att utföra under dagen.
blå ortopediska stövlar
ortopediska stövlar för barn
ortopediska stövlar för barn
Ortopediska kängor för barn är utformade för oöverträffat skydd och stöd. De är tillverkade av de mest robusta materialen och har en halvstyv ovandel och en styv sula som ger optimal stötdämpning. Innerfodret är tillverkat av tyg som andas och håller fötterna torra och bekväma hela dagen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.